m:tel prijatelj Sarajevskog festivala za djecu

Proteklog vikenda, 24. i 25. septembra 2022. godine u dvorani Skenderija u Sarajevu održan je festival za djecu. Kompanija m:tel bila je ponosni prijatelj i ove posebne manifestacije namijenjene djeci i porodici.

Veliki broj kvalitetnih izlagača iz različitih oblasti proizvodnje i prodaje dječije opreme, hrane za djecu i majke, igračaka, dječije kozmetike, odjeće, zatim škole jezika, škole mentalne aritmetike, škole programiranja upotpunilo je sajamsku ponudu ove manifestacije. U m:tel kutku najmlađi su sa svojim roditeljima mogli uživati u mnoštvu zabavnog sadržaja između ostalog i bogatim TV sadržajem koje kompanija m:tel nudi u okviru svojih TV paketa, namijenjenih najmlađoj populaciji.

Pored toga što je priznati globalni akter u digitalnom svijetu i vodeća kompanija u oblasti telekomunikacija u BiH, iskreno i predano živi svoju misiju, a to je povezivanje ljudi. Jedna od najvažnijih vrijednosti za kompaniju m:tel jeste upravo odgovorno poslovanje i prijateljstvo sa zajednicom u kojoj posluje.

Upravo zato kompanija m:tel je ponosni sponzor najvećih sporskih, kulturnih i obrazovnih manifestacija, kao što je i  Sarajevski festival za djecu.