m:tel poklonio još jedan televizor osnovnoj školi

Osnovnoj školi „Stanko Rakita“ u Vrbanji, m:tel je donirao televizor za potrebe rada produženog boravka

U okviru društveno odgovornih aktivnosti koje sprovodi svakodnevno godinama unazad, kompanija m:tel je opremila još jednu osnovnu školu, odnosno produženi boravak u okviru škole, televizorom.

Ovoga puta, televizor je dobila Osnovna škola „Stanko Rakita“, koja se nalazi u banjalučkom naselju Vrbanja. Škola, koja je dobila naziv po pjesniku i učitelju koji je u njoj proveo više od 30 godina radnog staža, trenutno pohađa 487 učenika. Po riječima direktora škole „Stanko Rakita“, Darka Brankovića, ovo nije prvi put da kompanija m:tel pomaže ovu školu. „U ime naših učenika, svih zaposlenih u školi, i u svoje lično ime, zahvaljujem kompaniji m:tel na razumijevanju, te što su svojim dolaskom uljepšali današnji dan, i ovim lijepim gestom sve buduće dane naših učenika koji će koristiti ovaj poklon za zabavu i za učenje“, izjavio je direktor Branković.

Izvor fotografija: m:tel

U ime m:tel-a, donaciju je uručila Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost ove kompanije, koja je istakla da m:tel nastoji da pomogne što više obrazovnih ustanova, na različite načine. „Pored svih ostalih mnogobrojnih društveno odgovornih aktivnosti koje sprovodimo u oblasti humanosti, kulture, sporta, uvijek smo naročit odnos imali upravo prema obrazovnim ustanovama. Osnovne i srednje škole, fakultete, ali i vrtiće, podržavamo i pomažemo donirajući različitu opremu – od sportske pa sve do kompjutera i televizora, gradeći i renovirajući igrališta, sale, učionice, dajući stipendije, kao i stavljanjem naših zaposlenih na raspolaganje kada su u pitanju stručna predavanja u školama. Zadovoljstvo je posjetiti još jednu školu,  darovati televizor koji će mališanima biti korisna oprema za sticanje novih znanja“, naglasila je Sandra Stanić.