m:tel podržao Simpozijum o korporativnom upravljanju

U organizaciji časopisa „Finrar“, Ekonomskog fakulteta Banjaluka i Privredne komore Republike Srpske, u Tesliću se od 17. do 19. maja 2023. godine održava Simpozijum o korporativnom upravljanju pod nazivom „Male ekonomije u procesu sučeljavanja geostrateških interesa“

Izvor fotografije: Mtel

m:tel je generalni sponzor Simpozijuma koji je kroz tradiciju dugu sedamnaest godina izrastao u respektabilan regionalni skup. Učesnici u raspravama i autori radova su vodeći eksperti u oblasti prava i ekonomije, te predstavnici kompanija iz regiona i univerzitetski profesori iz BiH, Srbije, Slovenije, Finske, SAD-a, Makedonije, Hrvatske i Crne Gore, od kojih je većina uključena u procese kreiranja nacionalnih ekonomskih politika.

Dajući podršku ovom skupu, m:tel je pomogao i aktivno učestvovao u razgovorima o iznalaženju odgovora na pitanja trenutne energetske krize, lanaca snabdijevanja i neizvjesnosti u pogledu daljih inflatornih kretanja i drugim ekonomskim problemima koji su posljedica aktuelnog sukoba na istoku Evrope.