m:tel podržao Međunarodni festival glumca “Zaplet”

Gradsko pozorište Jazavac u Banjaluci, održalo je 4.10.2023. godine konferenciju za novinare povodom tradicionalnog festivala “Zaplet” koji se održava u jesen svake godine u Banjaluci.

15. Međunarodni festival glumca “ZAPLET OPEN” biće otvoren premijernim izvođenjem predstave “Kroz život sa Veljom”, a ove godine biće održan od 20. do 26.10 2023. godine. Organizatori su uvjereni da su napravili odličan izbor predstava kao i da će publika uživati u reportoaru, dobrim glumcima i gostima. U okviru festivala biće prikazan i dokumentarni film o Slavku Štimcu pod nazivom “Samotnjak”.

Izvor fotografije: m:tel

Uzevši u obzir dobru organizaciju i želju za stvaranjem ljepšeg i boljeg okruženja za život pojedinaca i zajednice, kompanija m:tel se opredijelila da i ove godine podrži festival “Zaplet“. Milica Kondić, predstavnik kompanije m:tel, je istakla da m:tel ponosno stoji uz pozorište „Jazavac“ od njegovih samih početaka, naglasivši zadovoljstvo što ova ustanova napreduje iz godine u godinu, što posvećeno radi na sadržaju, radu sa mladim ljudima i koliki doprinos daje razvoju kulture u Banjaluci.

Milica Kondić je istakla da je kompanija m:tel, kao društveno odgovorna kompanija, itekako svjesna koliko su ulaganje u kulturu i razvoj kulture važni za dobrobiti zajednice u kojoj živimo i poslujemo. “Radujemo se selekciji predstava i dobrom druženju i energiji koji svaki Zaplet nosi sa sobom”, poručila je Kondićeva.