m:tel podržao “Jahorina ultra trejl”

400 takmičara na Jahorini, 22. i 23. jula

Na takmičenje “Jahorina ultra trejl”, koje će biti održano 22. i 23. jula, prijavljeno je više od 400 takmičara, a prijave za ovo takmičenje otvorene su do nedjelje, 16. jula.

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić, na danas održanoj konferenciji za medije, rekao je da će trkači moći da se oprobaju u četiri trke – mini trka od 10 kilometara, midi trka od 31 kilometar, maksi trka od 70 kilometara i ultra trka duga 140 kilometara, koja kreće sa mjesta gdje se spajaju rijeka Drina i Rzav.

Takmičenje se organizuje deveti put, a predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina” Nedeljko Elek rekao je da je od “Jahorina ultra trejla” napravljen nacionalni brend, koji zajedno sa planinom raste i razvija se.
On je naglasio da svake godine imaju sve više takmičara koji otkivaju ljepote Jahorine, koja je ljepša ljeti, nego zimi. Elek je istakao da ljudi dolaze iz Evrope, a da ovom trkom šalju sliku kakvi su domaćini i kako brinu o gostima.

Posebno je zahvalio kompaniji m:tel za saradnju, kao i menadžmentu Olimpijskog centra “Jahorina” s obzirom na svu zahtjevnost organizacije ovog takmičenja.

Šef službe za organizaciju događaja i digitalni marketing u kompaniji m:tel, Milica Kondić, rekla je da su ponosni sponzori “Jahorina ultra trejla” koji iz godine u godinu postaje sve bolja, naglasivši da podržavaju Olimpijski centar “Jahorina” jer postižu sjajne rezultate , kako  ljeti, tako i zimi. Kondić je takođe naglasila kako joj je drago da u trkama učestvuju i zaposleni kompanije m:tel te da ove godine na “Jahorina ultra trejlu” učestvuje kolega koji će da trči maksi trku.