M:tel podržao humanitarnu akciju „Za bebu više“

Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe1“ organizovalo je u Karakaju kod Zvornika humanitarno veče „Za bebu više“, na kojoj je prikupljen dio sredstava koji će pomoći rađanju novog života, odnosno pojedinim bračnim parovima da se ostvare u ulozi roditelja. Donatorskoj večeri su se odazvale brojne klinike, predstavnici javnog i privrednog života Republike Srbije i Republike Srpske, kao i brojni pojedinci i drugi donatori.

Nikolina Oro, predsjednica Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe1“ se posebno zahvalila kompaniji m:tel koja je podržala ovu manifestaciju. „m:tel-u želim da bude uspješan kao što je bio i  do sada, i koji je pokazao ogromno razumijevanje za rješavanje ovih i sličnih humanih pitanja. Jer, svaka donacija i pomoć su prilika za još jedan srećan dom i bebu više“, poručila je Nikolina Oro.

Važno je napomenuti da je Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe1“ aktivno već 12 godina i sa ponosom ističu podatak da su srećni roditelji, ali i društvo, jer su zahvaljujući liječenju steriliteta i vantjelesnoj oplodnji bogatiji za 78 beba.