m:tel podržao Festival „Djeca pjevaju Semberiji“

U Bijeljini je 11. novembra 2023. godine održan još jedan dječiji muzički spektakl, koji je za 20 godina trajanja okupio više od 3.500 učesnika

Tradicionalni Festival dječije pjesme „Djeca pjevaju Semberiji“, i takmičenje iz oblasti likovnog i literarnog stvaralaštva „Čarolija boja, pisane riječi i malih instrumenata“, i ove godine je okupio učenike osnovnih škola sa područja Bijeljine, Ugljevika i Lopara.

Izvor fotografije: m:tel

Organizator ovog festivala Dječiji kulturni centar Bijeljina, u saradnji sa Upravom Grada Bijeljina, te prijateljskom podrškom kompanije m:tel, uspješno su realizovali i ovaj, kako kažu, netipični dječiji festival. To je festival djece pjevača, takmičenje vokalnih solista, i ujedno predstavlja pravu priliku da se iskažu mladi talenti, da razvijaju svoj talenat i promovišu svoju školu i svoj grad.

Izvor fotografije: m:tel

„Polazeći od činjenice da je razvijanje kreativnih sposobnosti i njihova afirmacija od posebnog značaja u procesu obrazovanja i vaspitanja djece, ovaj festival okuplja darovitu djecu različite jezičke i vjerske pripadnosti, što je od značaja za razvijanje uzajamnog razumijevanja i tolerancije“, navode iz Dječijeg kulturnog centra Bijeljina.

Kompanija m:tel u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, pruža podršku mnogobrojnim projektima koji za cilj imaju upravo promociju pravih vrijednosti i razvoj talenata, naročito kada su u pitanju djeca i mladi. Prijateljstvo sa Festivalom „Djeca pjevaju Semberiji“, još jedna je potvrda želje ove kompanije da bude oslonac najmlađima u njihovom zdravom odrastanju.