m:tel paketi – najbolji spoj ponude i TV sadržaja

m:tel integrisani paketi uz popust od 50% na cijenu jedne pretplate, gratis Apollon videoteka i FilmBox dodatni TV paket do kraja godine, savršeno društvo za novembarske hladne dane

Iskoristite neodoljivu ponudu u novembru i uz jedan od m:tel paketa, u kojima dobijate najbrži optički internet, televiziju sa više od 280 TV kanala prilagođenih svim generacijama i ukusima, fiksnu i mobilnu telefoniju sa sjajnim bonusima za razgovore i mobilni net, iskoristite i popust od 50% na cijenu jedne mjesečne pretplate, te uživajte besplatno u raznovrsnim sadržajima Apollon videoteke i FilmBox dodatnog TV paketa do 30. decembra 2021. godine.

A šta vam u novembru donose Filmbox kanali pročitajte u nastavku:

FilmBox Premium, koji se nalazi na poziciji 326, u subotu, 13.1 novembra, od 21 čas donosi na vaše ekrane komediju pod nazivom „Instant porodica“ koja prati bračni par koji shvata da je u potpunom haosu nakon udomljavanja troje djece.

Na istom kanalu u subotu, 20. novembra, od 23.10 časova pogledajte kriminalistički triler „Mračni zločini“. Ovo je priča o policajcu koji otkriva vezu između ubistva kolege policajca i zločina opisanog u knjizi pisca Kristova Kozlova.

Ljubitelje dokumentaraca obradovaće odlični dokumentarni filmovi koji se u novembru emituju na DocuBox kanalu, na poziciji 418. Jedan od njih je „So Inka“, na programu u nedjelju, 14. novembra, od 18.30 časova. 360° GEO – Report prati rudare u rudnicima soli u planinama Perua. Ova dokumentarna emisija govori o teškom svakodnevnom životu peruanskih „salinerosa” koji rade u predivnom južnoameričkom planinskom okruženju. Rudnici soli u oblasti Maras se nalaze na visoravnima peruanskih Anda, na nadmorskoj visini od oko 3.000 metara, i čine lavirint slanih bunara koji je načinila ljudska ruka. Hiljade stepenastih bunara sakupljaju tople slane vode sa planine. Kada voda ispari pod jakim suncem, na ivicama i na dnu ostaje dragocjena bijela korica. To je maraska so. I dan-danas potomci Inka sakupljaju svoje „bijelo zlato Anda” primjenom ovom tradicionalnog metoda.

U subotu, 13. novembra, od 19.05 časova pridružite se kanalu Gametoon na poziciji 218 i pravom gejming spektaklu uz neke od najpopularnijih strimera na svijetu. Serija Striming nacija nudi šansu da saznate više o naslovima kao što su The Resident Evil 2, Spider-Man, Fortnite ili Unravel 2. Uključite se u zabavu koja ne prestaje i brojne savjete za poboljšanje svojih gejming vještina!

Uživajte uz m:tel i brojne pogodnosti koje vam donose akcije u novembru.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.