m:tel nagradna igra: „ZTE ti donosi novu Mazdu“

Šansa da osvojite odlične nagrade!

Kompanija m:tel je u saradnji sa kompanijom Comtrade Solutions Engineering i popularnim brendom ZTE odlučila da obraduje svoje korisnike nagradnom igrom koja nosi naziv „ZTE ti donosi novu Mazdu“. A pored Mazda automobila, učesnike očekuju i mnoge druge vrijedne nagrade!

m:tel korisnici i oni koji to tek žele da postanu, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji se u periodu od 21. septembra 2021. do 21. novembra 2021. godine odluče na kupovinu jednog od odličnih ZTE telefona iz ponude m:tel-a za postpaid korisnike, automatski učestvuju u ovoj nagradnoj igri.

Glavna nagrada je automobil Mazda 2, a srećne dobitnike očekuju i dvije PlayStation 5 konzole, dva Philips 50“ Smart televizora, dva Sony bežična zvučnika i dvije GoPro Hero 9 Black kamere.

ZTE telefoni su veoma popularni među korisnicima kompanije m:tel, a možete ih kupiti na rate.

Izvlačenje nagrada biće organizovano 22. novembra 2021. godine u direktnom prenosu na programu RTRS-a. Više detalja i pravila nagradne igre „ZTE ti donosi novu Mazdu“ potražite na ovom linku ili pozovite m:tel Call centar na 0 800 50 000.