m:tel IPTV vaš saveznik u ljetnim toplim danima

Ljetne vrućine je nekada najugodnije izbjeći u hladovini svoga doma. Bez obzira da li ste sami ili vas okružuju vaši voljeni, uz m:tel IPTV vrijeme u kući ćete provesti ugodno i opušteno.

Ovog vikenda predlažemo vam da sa svojim mališanima zavirite u novu, besplatnu, Da Vinci Kids videoteku.

Tamo vas očekuju edukativni sadržaji koji su posvećeni bezbjednosti djece na internetu s ciljem sticanja saznanja o sigurnosti u korišćenju sadržaja u digitalnom svijetu. Naslovi kao što su:  “Dinosaur protiv pirata”, “Džek i virus”, “Nemoj da budeš plagijator”, “Šta je uopšte internet”, “Isključi igrajmo se” i mnogi drugi posebno su osmišljeni da na edukativan i zabavan način najmlađim korisnicima interneta i modernih tehnologija približe dobre i loše strane digitalnog svijeta.

U HBO videoteci takođe vas očekuju interesantni naslovi. Ukoliko niste, preporučujemo vam da pogledate seriju „Bijeli lotos“.

Majk Vajt je tvorac ove šestodijelne serije, društvene satire čija se radnja odvija u ekskluzivnom hotelu na Havajima. Glavne uloge tumače Mari Bartlet, Koni Briton, Dženifer Kulidž, Aleksandra Dadario, Fred Hečinger, Džejk Lejsi, Britni O’Grejdi, Nataša Rotvel, Sidni Svini i Stiv Zan, a serija prati sedmodnevni odmor raznih hotelskih gostiju, dok se opuštaju i podmlađuju u ovom raju. Međutim, kako dani prolaze, ovi naizgled savršeni turisti, veseli radnici hotela i sama destinacija počinju da ispoljavaju svoju mračnu stranu.

U nedjelju 15. avgusta, od 20.00 časova na HBO-u pogledajte film „Prazan čovjek“.

Ovo je napeti i zastrašujući akcioni horor film sa natprirodnim elementima. Nakon što tinejdžeri iz malog grada na Srednjem zapadu misteriozno počnu da nestaju, mještani posumnjaju da su njihovi nestanci nekako povezani sa zastrašujućom lokalnom legendom. Džejms Lasombra (Džejms Bedž Dejl), depresivni bivši policajac koji se još uvijek oporavlja od smrti supruge i sina, prekida penziju i počinje da istražuje događaje koji su potresli ovu zajednicu. Situacija postaje bizarna kada Lasombra otkrije postojanje tajne sekte koja planira da prizove zastrašujuće, mistično biće. U ovom sablasnom hororu, Lasombra ubrzo shvata da su njegov život, kao i životi ljudi koji su mu bliski, u zastrašujućoj opasnosti.

Uz m:tel IPTV i mnoštvo kulinarskih kanala možete unaprijediti i vaše kulinarske sposobnosti. Mnogi od nas voljeli bi da ljubav i pažnju prema svojim najmilijima iskažu pripremajući im specijalitete od kojih će im se zavrtjeti tlo pod nogama. Ali, kada stanemo pred šporet ili kuhinjski pult, samopouzdanje se u sekundi pretvori u strah od neuspjeha. Baš zbog njih, suvjerena gospodarica kuhinje Lorejn Paskal, u serijalu “Kako biti bolji kuvar”, koji se emituje srijedom od 13.00 časova na kanalu 24Kitchen, kreće u posebnu misiju ne bi li pomogla nesigurnim kuvarima u pripremi nezaboravnih obroka za njihove najbliže.

A ukoliko je vrijeme da se počastite novim televizorom, pogledajte m:tel aktuelnu ponudu na sajtu www.mtel.ba