m:tel IPTV – uživajte u lijepom vremenu i dobrim filmovima

Uživajte u lijepom vremenu i dobrim filmovima, a evo koje preporuke iz sadržaja m:tel IPTV paketa vam donosimo ovog petka:

Petak, 26. februar, u 21:50 časova, dobar termin za uvod u filmski vikend. Film “Krid 2: Rađanje legende” je nastavak  Roki sage i nastavak filma Krid, na PRVA TV Uloge: Silvester Stalone, Majkl B. Džordan, Tesa Tomson

m:tel IPTV-uživajte u lijepom vremenu i dobrim filmovima

Adonis Krid će morati da uskladi život između ličnih obaveza i priprema za sljedeću veliku borbu. Suočavanje sa protivnikom svoje porodice samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasljeđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice.

U fimu “Gola istina”, koji je na programu 1. marta u 21:15 časova na TV HBO, producentkinja jutarnjeg programa sa emotivnim problemima nevoljno je uvučena u niz nevjerovatnih testova koje joj postavlja njen šovinistički kolega, ne bi li dokazao svoju teoriju o vezama i pomogao joj da nađe ljubav.

m:tel IPTV-uživajte u lijepom vremenu i dobrim filmovima

Rat između polova se zahuktava u filmu „Gola istina“, britkoj seksi komediji o muškarcima, ženama i ogromnom jazu između načina na koji razmišljaju jedni o drugima, maštaju jedni o drugima i pokušavaju da zavedu jedni druge. Između Ketrin Hajgl i Džerarda Batlera lete varnice, dok tumače likove dvoje kolega osuđenih da preziru jedno drugo. Ona pokušava da nađe sofisticiranog partnera iz snova. On je sebi dao zadatak da ubijedi žene cijelog svijeta da prihvate realnost da je muškarcima samo jedna stvar na pameti. Ali, kada odluči da joj pomogne da nađe ono što traži, oboje će shvatiti nešto potpuno nevjerovatno – koliko se čak i potpune suprotnosti privlače.

 Akcioni triler drama “911” vraća se premijernom četvrtom sezonom (utorkom od 22:00 časova) na kanal Fox.

m:tel IPTV-uživajte u lijepom vremenu i dobrim filmovima

Kao i većina ovogodišnjih američkih serija, radnja “911” prilagođena je aktuelnoj medicinskoj situaciji u svijetu. U prvoj epizodi “ Novo nenormalno”, poslije pucanja brane holivudskog rezervoara, Bobi  i 118. Vatrogasna jedinica jure da spasu putnike iz gradskog autobusa koji je udario u zgradu.

Kurtis Kroford je režirao triler “Muž koga je upoznala na internetu”, koji na Televiziji Republike Srpske možete pogledati u petak, 5. marta 2021. godine u 23:00 časova.

Kada  planer hotelskih događaja Rejčell raskine sa svojim momkom Džonom zbog prevare, ona odlučuje da potraži novog momka preko ineterneta. U prostranstvu sajber prostora susreće šarmantnog, bogatog čovjeka po imenu Krejg, koji se u početku čini savršenim. Atraktivan je, zabavan, romantičan i uspješno vodi majčinu globalnu firmu za nekretnine, dok njegova majka Doris putuje svijetom. Ali Krejg još uvijek nije savršen. Opsesivan je i kontroliše je, a kad jednom usredsredi pogled na Rejčel, nema planova da je ikada pusti…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.