m:tel IPTV: Uživajte u dobrim filmovima i serijama

m:tel IPTV vam i ovog petka donosi sjajne serijske i filmske naslove, među kojima i jednu premijeru na Superstar TV kanalu!

Novo na SUPERSTAR TV! Serija “KALKANSKI KRUGOVI” prati priču dvije porodice iz sela Dol, u kojem svaki stanovnik krije strašne tajne.

m:tel IPTV: uživajte u dobrim filmovima i serijama

Glavni likovi susreću se sa mnogo novih ljudi koji će im promijeniti percepciju sela, kao i mnogo likova iz njihove prošlosti zbog kojih će se mnoge dileme razriješiti. Ovu priču gledamo PREMIJERNO od 13. marta, svakog vikenda u 21:00 časova samo na SUPERASTAR TV. Scenario, režija i glumačka postava su garancija uspjeha kod gledalaca!

 Televizija Republike Srpske nam je za subotu, 13. marta, u kasnom večernjem terminu od 23:30 časova pripremila kanadsku krimi-dramu “ Očajnički bijeg”.

m:tel IPTV: uživajte u dobrim filmovima i serijama

U nakraćim crtama, scenario nas vodi do glavne junakinje filma kojoj se polako vraća pamćenje na sumnjivu noć koja je dovela do toga da ga izgubi. Takođe, ona postaje sumnjičava u svog muža koji je na svaki način pokušao da joj pomogne da se osjeća komotno i ugodno kao prije…

Bivši specijalac koristi svoje vještine kako bi zaštitio nemoćne, u fantastičnom trileru “Pravednik”, na TV Pink Premium u ponedjeljak, 15. marta, u 22:00 časova.

m:tel IPTV: uživajte u dobrim filmovima i serijama

Čovjek vjeruje da je za sobom ostavio svoju tajanstvenu prošlost i počinje da vodi nov, spokojan život. Ali, kad upozna djevojku koju kontrolišu nasilni ruski gangsteri, ne može da sjedi skrštenih ruku – mora da joj pomogne…

U filmu “Pad Olimpa”, osramoćeni pripadnik specijalnih snaga rizikuje život da bi spasio predsjednika SAD. Petak, 19. mart, u 22:00 časova na TV PRVA.

m:tel IPTV: uživajte u dobrim filmovima i serijama

U ovom napetom akcionom trileru, bivši pripadnik specijalnih snaga Majk Bening morao je zbog nesreće u kojoj su učestvovali predsjednik i prva dama SAD da odstupi sa mjesta predsjednikovog tjelohranitelja. Međutim, u trenutku kada teroristi preuzimaju Bijelu kuću, Bening će se naći unutar njenih zidova. Nema drugog izbora već da se bori protiv moćno naoružanog neprijatelja da bi spasio predsjednika i spriječio izbijanje opšteg ratnog stanja.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.