m:tel IPTV-sredina aprila prošarana bojama praznika i dobrih filmova

Hrišćani širom svijeta koji poštuju julijanski kalendar slave Vaskrs, praznik koji simbolizuje pobjedu života nad smrću. Kroz šarenilo boja i običaja, na Veliki Petak, 14.4. i Vaskrs, 16.4., javni TV servisi i komercijalne TV stanice prilagodiće programske šeme obilježavanju ovog velikog praznika.

Izvor fotografije: TV RTRS

Na televiziji Republike Srpske, na Veliki Petak, biće emitovan intervju sa Njegovim Visokopreosveštenstvom mitropolitom crnogorsko-primorskim gospodinom Joanikijem, u 21.15h  Takođe, u okviru Vjerskog programa na Vaskrs, 16.4. pogledaćemo reportažu sa Ostroga, gdje neprestano dolaze vjernici i hodočasnici na poklonjenje pred kivotom Ostroškog čudotvorca. 13.50h

Od ostalih televizijskih sadržaja izdvajamo:

U romantičnoj komediji “ Veza bez obaveza”, dvoje mladih otkriva pravu istinu o ljubavi. TV AXN, subota, 15.4.2023. godine u 16.25 časova

Izvor fotografije: TV AXN

“Veza bez obaveza” priča je o lovcu na talente koji zapošljava novog urednika magazina s kojim se uskoro upušta u seksualnu vezu. Bez ikakvih obveza, na početku se čini da njihovo “partnerstvo” zaista funkcioniše, ali samo do onog trenutka kad lik kojeg u filmu glumi Džastin Timberlejk ne shvati da je zapravo zaljubljen u svoju novu koleginicu koja je oko bacila na drugog partnera…

Marija Garsija, vlasnica tradicionalne fabrike tekile u Halisku, bori se da održi fabriku na tržištu kojim vladaju strane korporacije. Unajmljuje Rafaelu, novu direktorku, da joj probudi nadu da će preživjeti krizu. U filmu “ Dvije stanice” na TV Cinemax, u srijedu, 19.4. u 18.20 časova

Izvor fotografije: TV Cinemax

Dobitnik specijalne nagrade žirija na filmskom festivalu Sandens, ovaj film prati pedesetogodišnju poslovnu ženu Mariju Garsiju (Teresa ​Sanćes), vlasnicu “Dos Estasiones”, nekad veličanstvene fabrike tekile koja se sad bori da opstane. Fabrika je posljednje uporište mnogih generacija fabrika tekile u vlasništvu Meksika u visoravni Haliska, dok je ostatak prešao u ruke stranih korporacija. Nekad jedna od najbogatijih u gradu, Marija zna da je njena trenutna finansijska situacija neodrživa. Kad uporna zaraza i neočekivana poplava nanesu nepopravljivu štetu, ona je primorana da učini sve što može da spase osnovnu privrednu granu svoje zajednice i njen izvor ponosa.

Srijeda, 19.4. definitivno je rezervisana za dobre filmove. Već od 23.50 časova na TV HBO možete pogledati akcioni film “ Foke tim šest: Napad na Osamu bin Ladena”, koji prati članove američkog Foka tima šest kroz njihovu obuku za misiju koja kulminira neustrašivim cjelonoćnim napadom na skrovište Osame Bin Ladena u Pakistanu 2011. godine.

Izvor fotografije: TV HBO

„Foke tim šest: Napad na Osamu Bin Ladena“ akcioni je film koji se fokusira na američki mornarički tim Foke šest koji je ubio Osamu Bin Ladena u njegovom skrovištu u Pakistanu, 2011. godine. Film prati članove Foka tima šest kroz kroz njihovu obuku za misiju koja kulminira  napadom na Bin Ladenovo skrovište. U početku Foke nisu ni znale da im je meta najtraženiji čovjek na planeti. Kad tim konačno shvata da je Bin Laden njihova meta, film prikazuje intenzivne emocije koje članovi tima osjećaju kad shvataju da imaju priliku da lično eliminišu najomraženijeg neprijatelja Sjedinjenih Američkih Država i osvete se za napade jedanaestog septembra.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.