m:tel IPTV – slušajte radio na svom televizoru

Na listi vaših omiljenih kanala sada potražite devet radio stanica

m:tel IPTV, sinonim za najbolje TV sadržaje, sada u svojoj listi kanala nudi i devet radijskih stanica. Možda vam zvuči neobično da slušate radio na vašem televizoru, ali mnogo puta ostavimo TV program da se emituje dok mi radimo nešto drugo… družimo se sa porodicom, kuhamo, ručamo, pospremamo… možda radio zvuči kao mnogo bolji „saundtrek“ za takve aktivnosti?

U ponudi m:tel IPTV-a možete pronaći devet radijskih stanica i to Radio BN na poziciji 701, Radio RS na poziciji 702, Nes radio na poziciji 704, Kontakt Radio na poziciji 705, Naxi Radio na poziciji 706, Naxi Kids Radio na poziciji 707, Naxi Rock Radio na poziciji 708, BIG Radio 1 na poziciji 709 i BIG Radio 2 na poziciji 710.

Podsjećamo, u m:tel IPTV paketima vas očekuje najkvalitetniji TV sadržaj, najbolji sportski kanali, videoteke sa najnovijim filmovima i serijama, te oko 300 digitalnih kanala sa hit sadržajima.

Za sve dodatne informacije o kupovini uređaja, listama kanala, te aktuelnoj ponudi kompanije m:tel pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.