m:tel IPTV – serije i filmovi za svačiji ukus

m:tel IPTV iznova donosi serije i filmove za svačiji ukus, a evo našeg izbora za ovaj petak:

Tanka je granica između ljubavi i mržnje – opšte je poznata krilatica. A kako to izgleda u ljubavnom zapletu, saznajte u fantastičnom trileru, filmu “Nezaboravno”, u petak, 11. juna, u udarnom terminu od 20.00 časova na Pink Premium TV kanalu.

Dramatičan triler prati Tesu, rastavljenu ženu čija ljubomora prevrši mjeru kad počne psihološki da se sveti novoj vjerenici bivšeg supruga, Džuliji. Slijedi nevjerovatan zaplet, pa i rasplet…

 Nedjelja, 13. juni, 18.55 časova – idealno vrijeme za pravu komediju koja će nas pripremiti za narednu radnu sedmicu. Film “Kad ljubav udari u glavu”, na Cinestar TV 1.

Ričard udružuje snage s bivšom suprugom kako bi uhvatio lukave prevarante. Proslavljena dvostruka oskarovka Ema Tompson i šarmantni Pirs Brosnan po prvi puta zajedno u urnebesnoj komediji!

 Druga sezona komedije „Mješovita porodica“, koja nas očekuje od 17. juna, premijerno četvrtkom u 22.00 časa na FOX kanalu, nastavlja priču o mladoj Rejnbou Džonson, dok se prisjeća svog odrastanja u mješovitoj porodici tokom osamdesetih godina prošlog vijeka.

Serija prati dileme roditelja čija djeca se ne smatraju ni Afroamerikancima, ni bijelcima. I dok se oni suočavaju sa izazovima života u predgrađu, Rejnbou i njeni brat i sestra pokušavaju da se uklope u društvo.

Na kanal National Geographic u petak, 18. juna, premijerno stiže prava poslastica za sve ljubitelje skupocjenih četvorotočkaša – serijal „Automobili iz snova – Unutar fabrike“. Kroz šest jednočasovnih epizoda, petkom u 22.00 časa, gledaoci će imati priliku da posmatraju postupak nastajanja njihovih omiljenih luksuznih automobila.

Pratićemo proces od prvog zavarivanja do završnog glancanja. Automobili ovog kalibra zahtijevaju složen proces izrade koji stalno predstavlja nove izazove za inženjere. Stručnjaci moraju u potpunosti da se posvete procesu razvoja i proizvodnje, jer su mnogi dijelovi ručne izrade kako bi ispunili želje kupaca.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu  https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.