m:tel IPTV – serije i filmovi po vašem ukusu

Serije i filmovi baš po vašem ukusu – pogledajte koje smo za vas u narednim danima izdvojili u okviru m:tel IPTV sadržaja:

Nedjelja, 26. septembar, u 23.20 časova, idealno vrijeme za pripremu naredne radne sedmice uz film “Opklada vijeka” na TV 1000, o nevjerovatnoj priči o četiri genijalca koji su se suprotstavili moćnim bankama.

Zasnovan na istoimenoj knjizi, bestseleru Majkla Luisa, film “Opklada vijeka “govori o finansijskoj krizi koja je pogodila gotovo cijeli svijet i ostavila zastrašujuće posljedice koje se osjete i danas. Istinita je ovo priča o nekoliko izuzetno vještih investitora koji su u razdoblju od 2007. do 2010. godine iskoristili situaciju stalnog rasta cijena ne­kretnina i stvaranja velikoga broja hipoteka, te su bogatstvo stekli nepopularnim, ciljanim klađenjem na finansijski raspad.

Film “Kako je sve počelo” prati zanimljiv životni put Alana Mekgija, od dječaka iz Glazgova koji voli muziku i ima talenat za preduzetništvo, do najuspješnijeg i najuticajnijeg muzičkog mogula koji će promijeniti lice britanske kulture. TV CINEMAX, utorak, 28. septembra, u 20.00 časova.

Muzički producent i koosnivač diskografske kuće “Creation Records”, Alan Mekgi (Juen Brener), poznat po svom slobodnom duhu i snalažljivosti, bio je ključna ličnost u sastavljanju saundtreka britanske pop muzike koji je lansirao najpoznatije bendove ’90-ih. Tokom razuzdane posjete Los Anđelesu, sredinom devedesetih, Mekgi razgovara sa novinarkom pored bazena i prisjeća se prošlosti. Film “Kako je sve počelo” prati Mekgijev zanimljiv životni put od dječaka iz Glazgova koji voli muziku i ima talenat za preduzetništvo do najuspješnijeg i najuticajnijeg muzičkog mogula u Britaniji.

Želite da uživate, ali baš u ženskim temama? Obavezno pogledajte urnebesnu komediju “Ženske priče”, na TV HBO, u četvrtak, 30. septembra, u 20.00 časova.

Kad Lejla na vjenčanju svoje sestra Amande sazna da joj je sestra trudna, ona momentalno razotkriva ovu pažljivo čuvanu tajnu. Dok se gosti vesele, Amanda brine za svoju karijeru, a Lejla za svoju plodnost. Uspaničena Lejla postavlja sebi cilj: zatrudniti! Sa svojom prijateljicom Sofi kreće u noćni život. Sofi je zauzeta potragom za dadiljama pa vjerovatno neće privući muškarca zbog nje. „Ženske priče“ je otkačena savremena komedija o nedaćama tri djevojke od tridesetak godina koje se bore sa društvenim pritiskom usmjerenim na djecu, karijeru i veze.

Podsjećamo, atraktivan holivudski i domaći, filmski i serijski program sa prevodom očekuje vas u Apollon videoteci u okviru m:tel IPTV ponude.

Iskoristite popust od 50% na cijenu jedne mjesečne pretplate u septembru na paket integrisanih usluga, uživajte u raznovrsnim sadržajima Apollon videoteke besplatno do kraja oktobra i iskoristite gratis drugi TV priključak. Određeni filmovi mogu se pogledati bezbroj puta, bez obzira što određene scene znamo napamet. To su oni klasici uz koje se osjećamo dobro i koji nam uvijek donesu novo iskustvo. Upravo neke od takvih klasika možete pronaći i u Apollon videoteci i gledati ih kad god i koliko god puta to želite. U Apollon videoteci pronaći ćete i sjajne serije koje ste propustili ili koje biste ponovo željeli pogledati.

Najmlađi će svakako uživati u najljepšim crtanim i dječijim filmovima, koju su vam uvijek dostupni i na koje uvijek možete da računate kada vam zatreba kvalitetan TV sadržaj za vaše mališane.

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.