m:tel IPTV preporuke: Filmovi i serije koji se ne propuštaju

Priča „Život Dejvida Gejla“ prati profesora Univerziteta u Teksasu, dr Dejvida Gejla, zagovornika ukidanja smrtne kazne… Pogledajmo ovo dramsko ostvarenje u subotu, 7. septembra, u 21.00 čas na Star TV.

Izvor fotografija: Star TV

Dejvid  Gejl (K. Spejsi) profesor je koji u zatvoru u Teksasu čeka izvršenje smrtne kazne. Samo nekoliko dana prije pogubljenja, njegov advokat pregovara o tome da njegovu priču za pola miliona dolara proda Bitsi Blum (K. Vinslet), novinarki iz poznatog časopisa. Bitsi je poznata po čuvanju tajni i zaštiti izvora. On joj pripovijeda i prisjeća se kako je sve počelo i šta ga je dovelo do zatvora… Film je svojevremeno bio nominovan za „Zlatnog medvjeda“ na Berlinskom filmskom festivalu.

Glamurozna žena vraća se u svoj rodni grad u ruralnoj Australiji. Svojom mašinom za šivenje i vrhunskim modnim stilom uspijeva da preobrazi lokalne žene i osveti se onima koji su joj nanijeli zlo. Nedjelja, 8. septembar, na TV Star life preporučujemo film „Krojačica“, u 20.00 časova.

Izvor fotografija: Star life

Tili Danig je provela godine radeći kao krojačica u ekskluzivnoj pariškoj modnoj kući. Vraća se u svoj rodni grad u Australiju kako bi se pomirila sa svojom ekscentričnom majkom Moli i osvetila se svima koji je nisu ozbiljno shvatili. U Australiji, Tili se zaljubi u Tedija, te naoružana svojim šivaćom mašinom i prefinjenim stilom, pretvara sve žene u gradu u prave dame…

Nedjeljno veče rezervisano je i za dobar dokumentarni serijal. Ovog septembra, Viasat Explore predstavlja novu seriju „Skrivene granice – Arabija” u kojoj Reza Pakravan vodi gledaoce na putovanje bez presedana kroz Arapsko poluostrvo. Predvođena ovim nagrađivanim istraživačem i filmskim stvaraocem, serija se upušta u neistražene i često opasne teritorije kako bi otkrila tajne ovog veličanstvenog regiona. Gledajte u nedjelju, 8. septembra, od 21.00 čas.

Izvor fotografija: Viasat Explore

Reza Pekravan ne preza od ekstremnih fizičkih izazova i opasnih ekspedicija. U seriji „Skrivene granice – Arabija” on istražuje drevne misterije, traga za vrstama i načinima života koji nestaju i istražuje mjesta koja izazivaju strahopoštovanje, a koja ljudi rijetko viđaju. Svaka epizoda donosi uzbudljive avanture i izvanredna otkrića, prikazujući bogatu istoriju, kulturu i prirodna čuda Arabije.

Fenomenalan scenario u filmu „Probijanje leda“ pogledajte na TV HBO 2 u ponedjeljak, 9. septembra, u terminu od 11.50 časova.

Izvor fotografija: HBO 2

Mira, u svojim ranim dvadesetim, pritisak vođenja porodičnog vinograda umanjuje igrajući hokej na ledu. Kad se timu pridruži nova igračica Tereza, ona izaziva Mirin rigidni pogled na svijet što dovodi do noći koje mijenjaju život provedenih na ulicama Beča.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.