m:tel IPTV preporuke 

Jesen je ljepša uz dobre filmove i dokumentarce

U akcionom trileru “Zvijer”, na kanalu HBO u subotu 19.10. u 20.00 časova Elba glumi doktora Natea Danielsa, udovca koji svoje kćeri odvede na putovanje u Južnu Afriku nedugo nakon što je njihova majka preminula.

Putovanje im je trebalo donijeti mir te ih zbližiti nakon tragičnog događaja. Međutim, to se sve promijeni kad u jednom selu pronađu tijela ubijenih stanovnika. Razjareni lav ljude vidi kao neprijatelje nakon što je preživio napad krivolovaca te napada svakog ko mu se nađe na putu. Hoće li Nate Daniels preživjeti napad lava i vratiti svoje kćeri Meredit i Noru srećno kući?

Pink Romance u nedjelju 20. oktobra u 21.00 čas prikazuje film “Ema”, romantičnu dramu u kojoj je lijepa, pametna i bogata Ema Vudhaus,  nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. 

Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvijek bila tu.

“Preživjeli: Avionska nesrećna na Andima”, premijerno se prikazuje na kanalu Viasat Explore od 20. oktobra u 22.00 časa. Oktobra 1972. godine, čarter-let koji je prevozio urugvajski tim ragbista, njihove prijatelje i članove porodice završio je u jednom od najneprijateljskijih okruženja na Zemlji – na snijegom prekrivenim Andima. Ono što slijedi je zastrašujuća priča o preživljavanju uprkos minimalnim šansama, priča toliko jedinstvena da i danas šokira svijet. Od 45 putnika u avionu, samo 16-oro je preživjelo, ali je platilo visoku cijenu. 

Ovu nevjerovatnu priču sada ponovo prepričava dokumentarna serija na Viasat Explore kanalu. U tri napete epizode, preživjeli sami svjedoče o svom preživljavanju uz živopisne i mučne detalje. Ovo je putovanje u srce jedne od najtužnijih i najodvažnijih priča o preživljavanju 20. vijeka.

Dobitnik Oskara producent Brajan Grejzer udružio se s dvostrukom dobitnicom Oskara Džodi Foster u napetom psihološkom trileru “Plan leta” čiju režiju potpisuje Robert Šventke, a koji možete gledati na AMC kanalu u srijedu 23.10, od 17.35 časova.

Nedugo nakon što je ostala udovica, Kajl iz Berlina putuje avionom za Njujork. Usput je zaspala, a kada se probudi, njena kćerka više nije sa njom. Dok besomučno pokušava da je nađe, kapetan tvrdi da njene kćerke nikad nije ni bilo na spisku.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.