m:tel IPTV preporučuje dobre serije i filmove

Komedija, romantika, drama-svi ovi žanrovi u filmu “ Pisma Juliji” u kojem mlada Amerikanka putuje u Veronu, grad legendarne ljubavi Romea i Julije. Pink Movies, nedjelja, 18. jun u 20.00 časova

Izvor fotografije: Pink Movies

Mlada Amerikanka putuje u Veronu, grad legendarne ljubavi Romea i Julije. Tamo se pridružuje grupi volontera koja odgovara na pisma Juliji u kojima se traže ljubavni savjeti. Poslije odgovora na pismo iz 1951. godine, ona inspiriše ženu koja ga je napisala da doputuje u Italiju u potrazi za svojom izgubljenom ljubavi. Splet čudnih okolnosti donijeće u živote obje žene romansu, kakvu nikada nisu mogle ni da zamisle.

 TV Prva Kick nas podsjeća na raznovrstan serijski program. Tako serija “Šetland”prati inspektora Pereza, koji rješava slučajeve na izolovanom, škotskom ostrvu Šetland, gdje se svi poznaju, ali i imaju pregršt tajni. Ponedjeljak, 19.6. u 19.00 časova

Izvor fotografije: Prva Kick

Rađena prema kriminalističkim romanima nagrađivanog pisca En Klivs, radnja serije je smještena na Šetland – arhipelag koji pripada Škotskoj. Pratimo inspektora Džimija Pereza, koji se, sa svojom usvojenom ćerkom Kasi, nakon nekoliko godina izbivanja, vraća na Šetland. Zajedno sa svojim kolegama, inspektor Perez rješava misteriozne slučajeve, koji potresaju malu i izolovanu sredinu, kao i njene stanovnike…

Deni Roman, vješt policijski pregovarač, nestrpljiv da se oslobodi lažnih optužbi, uzima grupu ljudi za taoce, kako bi dobio na vremenu koje mu je potrebno da pronađe istinu. Dolazi još jedan pregovarački ekspert da pokuša da smiri situaciju. U filmu “Pregovarač”, na TV Cinemax u srijedu, 21.6. u 21.35 časova

Izvor fotografije: TV Cinemax

Policija pokušava da uhapsi Denija Romana (Samjuel L. Džekson), stručnjaka za talačke pregovore, koji tvrdi da mu je namješteno ubistvo njegovog partnera u, kako on vjeruje, složenoj zavjeri. Misleći da postoje dokazi u kancelarijama unutrašnjih poslova koji bi mogli da ga spasu, zaposlene iz kancelarije uzima za taoce i zahtijeva da se dovede drugi poznati pregovarač (Kevin Spejsi) da riješi situaciju i tajno istraži zavjeru.

Nastao u izvršnoj produkciji glavnog glumca Tofera Grejsa, novi sitkom “Porodična ekonomija” stiže 22. juna na kanal FOX LIFE, gdje ćemo radnim danima od 16.10h premijerno gledati prvu i drugu sezonu.

Izvor fotografije: Fox life

Humoristička serija pripovijeda o dirljivom, ali veoma neugodnom i ponekad frustrirajućem odnosu između troje odraslih braće i sestara, koji su na putu osamostaljenja završili u različitim slojevima društva. Tom je najstariji i pisac je iz srednje klase. Oženjen je Marinom, nekadašnjom advokaticom, koja se zbog njihove troje djece odrekla karijere i posvetila se porodici. Srednja sestra Sara je dječija terapeutkinja, koja jedva sastavlja kraj s krajem. Udata je za učiteljicu Denis, sa kojom odgaja dvoje usvojene djece. Za razliku od Toma i Sare, njihov najmlađi brat Konor rođen je pod srećnom zvijezdom.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.