m:tel IPTV preporučuje dobre filmove i dokumentarce

U subotu, 20. avgusta, u 22.35 časova obavezno, na programu Televizije Republike Srpske, pogledajte film „Arsenal“, fenomenalno ostvarenje američko-kanadske koprodukcije sa Nikolasom Kejdžom u glavnoj ulozi.

m:tel IPTV preporučuje dobre filmove i dokumentarce

Snažan akcionii triler koji pripovjeda isprepletene priče o braći Lindel – Mikiju i JP-u, koji su odrastajući imali samo jedan drugog. JP je postao vlasnik uspješne građevinske firme, dok je Miki postao mafijaš i sitni kriminalac. Kad Mikija otme nemilosrdni kriminalac Edi King i zatraži otkupninu, JP se za pomoć obrati bratovom starom prijatelju Salu. Ne bi li spasio brata, JP mora riskirati sve i osloboditi svoju potrebu za osvetom protiv Kingove vojske kriminalaca…

Televizijski kanal TV 1000 nam je po običaju pripremio fantastičan triler. Ovaj put, film „Nestali zarobljenik“, koji je na programu u nedjelju, 21. avgusta, u 21.30 časova.

m:tel IPTV preporučuje dobre filmove i dokumentarce

Supruga egipatskog naučnika kreće u potragu za svojim nestalim suprugom, u napetom političkom trileru koji se bavi okrutnim tretmanom političkih zatvorenika. Film je režirao Oskarom nagrađeni južnoafrički režiser Gevin Hud.

Nakon što je savladao jedan od najvećih i najtežih izazova u karijeri, u nekoliko navrata se susrevši sa smrću oči u oči, stručnjak za preživljavanje Hejzen Odel spreman je da se uhvati u koštac sa novim opasnostima. Poslije Amazonije, od 24. avgusta na kanalu National Geographic, srijedom u 21.00 gledamo novi šestodjelni dokumentarni rijaliti serijal „Primitivni opstanak: Moćni Mekong“ u kojem nas Odel ovog puta vodi u Aziju.

m:tel IPTV preporučuje dobre filmove i dokumentarce

Neizvjesno, ali i jedinstveno životno putovanje kroz neprohodne džungle Indokine Hejzen započinje na samom izvorištu moćnog Mekonga, nekih 4.500 kilometara od delte i ušća ove rijeke u Južnokineskom moru. Hejzen Odel će nas povesti u avanturu duž 500 milja Mekonga kroz Laos. Tu će otkriti nevjerovatan svijet prirodnih blaga, istražujući drevne šume ove zemlje. Baš kao i u Južnoj Americi, Hejzen se i u osvajanje Mekonga upustio tokom najnepovoljnijih vremenskih uslova, tokom sezone monsuna, koji su inače tešku misiju učinili gotovo nemogućom.

Srijeda, 24. avgust, na TV PRVA u 23.50 časova, film „Ja, Tonja“ je biografska priča o američkoj klizačici Tonji Harding, dobitnici dvije olimpijske medalje, koja je učestvovala u najvećem sportskom skandalu u istoriji sporta.

m:tel IPTV preporučuje dobre filmove i dokumentarce

Tonja Harding, klizačica umjetničkog klizanja, penje se visoko na američkim turnirima klizanja. Upada u probleme kada joj se u život vrati bivši muž. Tonja se sprema za nacionalno takmičenje u umjetničkom klizanju, ali povlači potez koji joj je i obilježio i uništio karijeru.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!