m:tel IPTV: Naslovi po vašem izboru

m:tel IPTV ovog petka donosi naslove po vašem izboru, koje možete pogledati u sedmici koja je pred nama.

Nestanak mlade žene privuče pažnju cijele nacije, sve to u trileru “Nestala”, koji je na programu u ponedjeljak, 2. avgusta, u 21:00 čas na TV 1000

Nestala je američki triler iz 2014. režisera Dejvida Finčera snimljen po motivima istoimenog romana Džilijan Flin, koja je ujedno i autorka filmskog scenarija. Radnja prati Nika Dana koji nakon nestanka svoje supruge Ejmi postaje glavni osumnjičeni za njeno ubistvo i pokušava da dokaže svoju nevinost. U filmu nastupaju Ben AflekRozamund PajkNil Patrik HarisTajler Peri i Kari Kun. Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Njujorku, 26. septembra 2014, gdje je naišao na pozitivne reakcije kritičara, koji su pohvalili Finčerovu režiju i izvođenja glavnih glumaca.

Mnogi od nas voljeli bi da ljubav i pažnju prema svojim najmilijima iskažu pripremajući im specijalitete od kojih će im se zavrtjeti tlo pod nogama. Ali, kada stanemo pred šporet ili za kuhinjski pult, samopouzdanje se u sekundi pretvori u strah od neuspjeha. Baš zbog njih, suverena gospodarica kuhinje Lorejn Paskal, u serijalu “Kako biti bolji kuvar”, čija nas premijera očekuje 4. avgusta na kanalu 24Kitchen, kreće u posebnu misiju ne bi li pomogla nesigurnim kuvarima u pripremi nezaboravnih obroka za njihove najbliže.

Tokom avgusta, srijedom u 13:00, pratićemo Lorejn dok ih obučava jednostavnim kulinarskim tehnikama u njihovom domu, otkrivajući im odlične savjete koji će povećati samopouzdanje njenih učenika. Na kraju svake epizode, učenici pripremaju jelo po svom izboru kao iznenađenje za prijatelje i članove porodice. Ukusnom i zdravom hranom, koju svi možemo da spremimo kod kuće, Lorejn Paskal želi da pobijedi strah kuvara početnika i da njihovu noćnu moru pretvori u zadovoljstvo za sve.

U filmu “Istina i pravda”, scenarista i režiser će nam u bukvalnom smislu dočarati kako je trnovit put do porodične sreće, istine i pravde… TV CINEMAX, utorak, 3. avgust,a u 21:45 časova

Estonija, 1870. Mladi i energični Andres dolazi sa svojom suprugom Krut na novu farmu, kupljenu na kredit, da započne novi život. Ova farma mora da postane mjesto koje će pružiti siguran život porodici. Novo imanje zahtijeva mnogo posla i upornosti, uključujući borbu protiv prirode, sudbine i zlobnog komšije. Kada život čovjeku donese više patnje od dugo očekivanog uspjeha, čovjek kreće u očajničku potragu za istinom i pravdom – na sudu, u kafani i Bibliji – žrtvujući svoju porodicu, prijatelje, a na kraju i sebe. San o bogatoj i uspješnoj farmi polako počinje da blijedi u sjenci stvarnosti.

U ljeto 1979. dvije porodice smišljaju suludi plan da pobjegnu iz Istočne Njemačke u balonu za letenje ručne izrade, koji se sruši pred samom granicom. Štazi pronalazi tragove ovog pokušaja bjekstva i odmah započinje istragu… Ovo je kraći scenario filma “Balon”, na TV HBO, u četvrtak, 5. avgusta, u 21:00 čas

Tiringija, ljeto 1979. Porodice Strelzik i Vecel su duže od dvije godine radili na neustrašivom planu: oni žele da pobjegnu iz Istočne Njemačke balonom za letenje koji su sami napravili. Međutim, balon se sruši neposredno prije granice sa Zapadnom Njemačkom. Štazi pronalazi tragove ovog pokušaja bjekstva i odmah započinje istragu, a dvije porodice su primorane da naprave novi balon za bjekstvo, i to brzo. Štazi im je svakim danom sve bliže i počinje napeta trka s vremenom.

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.