m:tel IPTV je pripremio dobre filmove

Bivši elitni policajac odluči da zaustavi organizovani kriminal i korupciju u policiji, u filmu „Elitni odred 2“ na TV Prva Kick, u subotu, 4. juna, u 20.00 časova.

Poslije nereda u zatvoru tokom kojih je bilo poginulih, nekadašnji kapetan Naskimento, sada visoki oficir za bezbjednost u Rio de Ženeiru, uvučen je u politički sukob u koji su umiješani predstavnici vlade i paravojnih grupa. Situacija u favelama se mijenja i prividno stanje stabilnosti postaje ugroženo kako se pojačava policijska brutalnost.

U nedjelju, 5. juna, u udarnom terminu u 20.00 časova, možete pogledati krimi-dramu „Savjetnik“ na Pink Thriller.

Majkl Fasbender je savjetnik, advokat koji se nađe u opa­snom svijetu krijumčarenja droge. Uskoro sazna da jedna loša odluka može imati šokantne i neopozive posljedice na cijeli njegov svijet. Legendarni režiser i producent Ridli Skot i dobitnik nagrade Pulicer Kormak MekKarti udružili su snage na uzbudljivom trileru s vrhunskom glumačkom ekipom.

Početak radne sedmice, ponedjeljak, 6. juni, u teminu od 23.40 časova rezervisan je za sjajnu dramu „Veliko srce“, koju možete pogledati na TV 1000.

Riječ je o dokumentarističkoj drami koja opisuje otmicu i ubistvo novinara Vol Strit Žurnala. Odlikuje se, između ostalog, sigurnom režijom svestranog Majkla Vinterbotoma i uvjerljivom glumom Anđeline Džoli koja je nominovana za Zlatni globus.

Skorsezeov epohalni film „Dobri momci“ o mafijašu koji je svjedočio protiv svojih partnera u zločinu jedan je od najboljih filmova devedesetih, ali i svih vremena. Nije naodmet da se prisjetimo najboljih filmova… Petak, 10. jun, u 22.30 časova na Televiziji Republike Srpske.

Pedesete u Nju Jorku; ako ste trinaestogodišnjak koji priželjkuje brze automobile i zgodne djevojke, samo je jedan pravi, najbrži način za postignuće vaših snova, a naziva se – mafija. Mladi Henri Hil pridružuje se toj zloglasnoj organizaciji i uskoro stiče sve o čemu je maštao; žene, automobile, novac i poštovanje. Uloge: Robert De Niro, Rej Liota, Džo Peši…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!