m:tel IPTV je odabrao filmove po vašem izboru

Film „Oficir i špijun“ je istorijski i dramski triler čiju režiju potpisuje Roman Polanski, a na programu je u subotu, 13. avgusta, u 22.35 časova na Televiziji Republike Srpske.

Dana 5. januara 1895. godine, mladi kapetan u usponu, Alfred Drajfus, optužen je za špijuniranje za Njemačku te osuđen na doživotnu robiju koju će provesti u kuli na Đavoljem ostrvu. Među svjedocima Drajfusovog poniženja nalazi se i Džordž Pikar koji je promovisan kako bi vodio vojnu protivobavještajnu jedinicu koja je Drajfusa i optužila. Ali, pošto Pikar otkrije da nakon Drajfusovog zatvaranja Nijemci i dalje dobijaju tajne podatke, on ulazi u opasni lavirint obmana i korupcije koji ne prijeti da ugrozi samo njegovu čast, već i vlastiti život…

Za predstojeću filmsku sedmicu preporučujemo i fantastičan triler „Inferno“, koji je na programu u nedjelju, 14. avgusta, u 21.00 čas na TV AXN.

Riječ je o još jednom filmski hitu, snimljenom prema istoimenom književnom bestseleru po uzoru na „Da Vinčijev kod“ i „Anđele i demone“ autora Dena Brauna. Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi sa svim što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorice Bruks, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo…

Film „Čudo“ prati mladu monahinju koja se iskrada iz manastira da bi riješila neku hitnu stvar, ali se nikad ne vrati. Istraga policijskog detektiva o njenoj sudbini otkriva tragove i otkrića koja vode ne samo do istine, već i do čuda. TV CINEMAX 2, srijeda, 17. avgust, u 20.30 časova.

Podijeljen na dva poglavlja, film prati mladu monahinju Kristinu dok se iskrada iz svog izolovanog manastira da bi se pobrinula za neku hitnu stvar. Njeno zagonetno putovanje vodi je po cijelom gradu, ali ona izgleda nije u stanju da riješi svoj problem i pronađe čovjeka kojeg traži. Bez rješenja, vraća se uveče, ali na povratku u manastir zadesi je neočekivana sudbina. Drugi dio filma bavi se Marijusom Predom, odlučnim policijskim detektivom koji pokušava da shvati šta joj se dogodilo. Marijus ponavlja Kristinino putovanje, korak po korak, kroz sva mjesta koja je posjetila. U savršeno preslikanoj strukturi, njegova istraga otkriva tragove i otkrića koja vode ne samo do nedokučive istine iza Kristininog misterioznog djelovanja, već, moguće, i do stvarnog čuda.

Film „Vuk i lav“ je nevjerovatna priča koja nas vodi u kanadsku divljinu u kojoj se spasavaju dva bespomoćna mladunčeta, vuk i lav. Šta se poslije desilo, pogledajte na TV HBO 2 u petak, 19. avgusta, u 17.20 časova.

Nakon smrti svoga dede, 20-godišnja Alma riješi da se vrati u svoj dom iz djetinjstva – malo ostrvo u srcu veličanstvene kanadske šume. Dok je tamo, ona spašava dva bespomoćna mladunčeta: vuka i lava. Oni stvaraju neraskidivu vezu, ali njihov svijet je brzo narušen kad šumar otkrije životinje i odvede ih. Dva brata mladunca moraju da krenu na nepredvidljivo putovanje kroz divljinu da bi se ponovo našli jedan s drugim i sa Almom.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!