m:tel IPTV je izdvojio dobre naslove

m:tel IPTV je i ovog petka izdvojio dobre naslove, a u narednim danima uživajte uz ove televizijske sadržaje:

Za subotu, 10. jula, od 22.20 časova preporučujemo akcioni film “Plan za bijeg 3”, na Televiziji Republike Srpske, sa Silvesterom Staloneom u glavnoj ulozi.

Nakon što je stručnjak za bezbjednost Rej Breslin angažovan da spasi kidnapovanu kćerku tehno mogula iz Hong Konga iz groznog latvijskog zatvora, Breslinova djevojka takođe biva zarobljena. Sada on i njegov tim moraju da izvedu smrtonosnu spasilačku misiju kako bi se suočili sa svojim sadističkim neprijateljem i spasili taoce prije nego što bude prekasno…

Film “Smrtonosna igra”, kanadsko-britanska koprodukcija je izuzetno napet kriminalistički triler, a možete ga pogledati u nedjelju, 11.jula, na kanalu AXN u terminu od 16.55 časova.

Tragična smrt prekrasne mlade djevojke pokreće napetu i atmosferičnu igru mačke i miša između lovca Džona Muna i okorjelog kriminalca. Džona je napustila žena sa djetetom, a u pokušajima da ih vrati počinju mu se događati čudne stvari. Jednog dana u svojoj šupi pronalazi tijelo mrtve djevojke...

Svi putevi vode u Rim. To najbolje znaju radnici obezbjeđenja na najvećem italijanskom aerodromu Fjumičino, gdje se svakodnevno susreću sa desetinama najnevjerovatnijih slučajeva krijumčarenja.Od sitnih i krupnih lopovluka do zločina teško zamislivih običnim ljudima. U osmodjelnom serijalu “Aerodromsko obezbjeđenje: Rim”, koji od 12. jula stiže na kanal National Geographic (ponedjeljkom u 23.00 časova) gledaoci će se brzo uvjeriti da za ljudsku kreativnost, makar kada je riječ o izbjegavanju zakona, riječ “nemoguće” ne postoji.

Od lažnih vjernika, koji uz obrazloženje da u Rim dolaze kako bi “upoznali” Papu, a u skrivenim džepovima švercuju narkotike, preko romantičnih Kazanova koje je u vječni grad dovela ljubav i plan da srce one jedine osvoje baš parfemima koje su im carinici pronašli skrivene u prtljagu, do imigranata bez papira… Borba je danonoćna i u ovom ekskluzivnom serijalu vidjećemo ko je pobjednik!

Film “Divan dan u komšiluku” je zasnovan na istinitoj priči o prijateljstvu novinara Toma Džunoda i Freda Rodžersa, uglednog voditelja i autora popularne dječije emisije “Komšiluk gospodina Rodžersa”. Četvrtak, 15. jul, u 18.10 časova na TV HBO.

Novinar Lojd Vogel (Metju Ris) dobija zadatak da napravi profil Freda Rodžersa (Tom Henks), tvorca i zvijezde uspješne dječije emisije “Komšiluk gospodina Rodžersa”. Poslušno odlazi u studio gdje Fred snima šou, a ubrzo potom sjedi s njim i postavlja mu pitanja. Međutim, Fred ima drugu ideju u glavi. Iznenada mijenjaju uloge i umjesto da odgovara na intervju, on postavlja pitanja i time pomaže piscu na mnogo načina…

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.