m:tel IPTV ima nove filmove i dokumentarce

Volite igrane filmove, ali i dokumentarce? m:tel IPTV ima nove naslove, od kojih vam neke danas i preporučujemo da pogledate:

Zasnovan na istinitoj priči, film “Kralj Ričard: Prednost u igri” prati putovanje Ričarda Vilijamsa (Vil Smit), odlučnog oca, ključnog za podizanje dvije najtalentovanije sportistkinje svih vremena, koje će zauvijek promijeniti tenis.TV HBO, nedjelja, 6. februara, u 20.00 časova

Zasnovan na istinitoj priči koja će inspirisati svijet, “Kralj Ričard: Prednost u igri” prati putovanje Ričarda Vilijamsa, odlučnog oca, ključnog za podizanje dvije najtalentovanije sportistkinje svih vremena, koje će zauvijek promijeniti tenis. Dvostruko nominovan za Oskara, Vil Smit igra Ričarda, dok film režira Reinaldo Markus Grin (“Čudovišta i ljudi”). Vođen jasnom vizijom njihove budućnosti i uz pomoć neuobičajenih metoda, Ričard ima plan koji će Venus i Serenu Vilijams odvesti sa ulica Komptona, u Kaliforniji, pravo do svjetske scene kao legende. Duboko dirljiv film ističe moć porodice, upornosti i nepokolebljivog vjerovanja kao sredstva da se postigne nemoguće i da se zadivi svijet.

TV CINEMAX 2 nam donosi sjajno ostvarenje, film “Mladi detektiv”, koji je na programu u utorak, 8. februara, u terminu od 22.30 časova

Kao dijete, Ejd Eplbaum se proslavio kao “mladi detektiv”, rješavajući trivijalne misterije i zločine za stanovnike grada Viloubruka. Kad je imao 12 godina, njegova bliska drugarica Grejsi je nestala, ali ni on ni policija nisu uspjeli da je pronađu, što je kod njega izazvalo veliku traumu. Sada, Ejb ima 32 godine i još uvijek vodi svoju detektivsku agenciju, uprkos zabrinutosti porodice i prijatelja koji misle da nije odrastao. Očajan zbog posla koji ne ide dobro i izostanka poštovanja koje misli da zaslužuje, on traži utjehu u alkoholu i drogama. Međutim, pojavljuje se srednjoškolka koja je siroče, Kerolajn, i obraća mu se za pomoć da otkrije ko je ubio njenog momka. Uprkos činjenici da nikada nije istraživao ubistvo, Ejb ovo vidi kao priliku da se dokaže i prihvata slučaj.

Na kanal National Geographic, 10. februara, premijerno stiže prvi dio drugog ciklusa serijala “Aljaska: Nova generacija” (četvrtkom u 22.00 časova). Prvih 10 od ukupno 14 epizoda vraća nas na nemilosrdni sjever planete, gdje opstanak zavisi samo od dobre volje Majke prirode. Najodvažniji, upravo u ovakvom načinu života pronašli su spas od svakodnevnih pritisaka koje donosi savremeno društvo.

Iako divljina postavlja sopstvena “pravila igre”, ona nudi mogućnost novog početka – života koji bi bio skrojen baš po mjeri onog ko odluči da se u njoj ponovo pronađe. Naravno, to podrazumijeva svakodnevnu trku sa vremenom, dok zima polako, ali sigurno oštri svoje ledene zube na koži novih pridošlica. Na početku druge sezone, Aljaskom još vlada jesen. Glavni junaci se pripremaju za hladne i mračne dane koji im predstoje. Prikupljanje ogrjeva i pravljenje zaliha hrane primat su za sve žitelje ove prelijepe, ali surove sredine.

Za četvrtak, 10. februara, od 22.45 časova, zakazujemo druženje uz pravi akcioni triler, “Besmrtan”, na TV Prva. Režiju potpisuje Ričard Beri, u glavnoj ulozi je Žak Reno

Nakon dugačke i brutalne, ali vrlo uspješne karijere u mafiji grada Marselja, Čarli Matej se okrenuo poštenom životu. Posljednje tri godine živi povučenim, mirnim porodičnim životom sa suprugom i dvoje djece. Međutim, jednog hladnog zimskog jutra upadne u zasjedu. Čarli je ostavljen na doku, sa 22 metka u tijelu. Na neki nevjerovatan način, on ipak uspijeva da preživi i započne osvetničku i krvavu potragu za jedinim čovjekom koji bi se usudio da ga ubije.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.