m:tel IPTV i Tesla televizori – kombinacija koja donosi sjajne pogodnosti

Tesla televizori nude sjajno korisničko iskustvo uz žive boje, odličan kontrast i detalje koji će vas držati „prikovane za ekran“.

Smart televizori brenda Tesla na tržištu su prisutni uz široku ponudu bez konkurencije u svom cjenovnom rangu. Nekoliko Tesla televizora je u m:tel ponudi, a mi vam preporučujemo dva modela, Tesla 32S393BH i Tesla 50E625BUS.

Tesla televizori iz serije 3 su klasični modeli ovog proizvođača, i bez konkurencije u svom cjenovnom rangu: savršeno se uklapaju kako u vašu dnevnu sobu, tako i u vaš budžet.

Tesla 32S393BH nudi nekoliko formata gledanja – dinamički, standardni, prirodni, filmski, stadionski i lični. Ekran je veličine 32”, rezolucija je 1366×768, a frekfrencija osvježavanja je 60HZ. Stereo Dolby Digital zvučnici će se pobrinuti za kristalno čist zvuk dok gledate omiljene TV sadržaje. Posjeduje mogućnost da priključite USB, HDMI, RF IN, SCART, AV i slušalice.

Model 50E625BUS je veći uređaj, ekran je veličine 50”, donosi rezoluciju 3840×2160, uz brzinu osvježavanja slike od 60HZ.

Skoro svaka funkcija na ovom televizoru može da se kontroliše glasovnim komandama. Povežite TV sa Google Home aplikacijom i upravljajte svim pametnim uređajima u svom domu jednim daljinskim upravljačem.

Ovaj televizor dolazi sa licenciranim integrisanim Prime Video i YouTube aplikacijama, uz punu Google podršku.

Više informacija o ponudi Tesla televizora potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.