m:tel IPTV – garancija dobrih filmova!

Robin Hud i njegova grupa hrabrih odmetnika pokreću pobunu protiv nesposobnog kralja, u najboljoj ekranizaciji mitskog junaka u ostvarenju “Robin Hud”, u subotu, 27. avgusta u udarnom terminu u 20.00 časova na Pink Premium.

Epski spektakl “Robin Hud” predstavlja petu zajedničku saradnju vizionarskog režisera Ridlija Skota i jednog od najboljih glumaca današnjice Rasela Kroua koja je započela još 2000. godine filmom “Gladijator” koji je osvojio čak pet nagrada Oskar (uključujući onu za najbolji film), a sam film “Robin Hud”  postao je jedan od najvećih kino hitova posljednjih godina!

 

Sjajan film, biografska drama “Igra pobjednika” je istinita priča o karijeri legendarnog sportskog menadžera Bilija Bina. TV 1000, nedjelja, 28. avgust u jutarnjem terminu u 09.15 časova.

Dobitnici Oskara, scenaristi Stiven Zailian (Šindlerova lista) i Aron Sorkin (Društvena mreža) jedni su od autora scenarija filma „Igra pobjednika“ kojeg je režirao Benet Miler (nominovan za nagradu Oskar za režiju filma „Kapote“). Film je pobrao sjajne kritike.

 

Nakon smrti starijeg brata, Li vraća se u rodni grad da se stara o svom bratancu tinejdžeru. Tamo je primoran da se suoči s prošlošću zbog koje se rastao od svoje žene Rendi i zajednice u kojoj je rođen i odrastao. U filmu “Mančester na moru”, na TV HBO u utorak, 30. avgusta u 16:10 časova.

Nakon smrti starijeg brata Džoa (Kajl Čandler), Li Čandler (Kejsi Aflek) je iznenađen kad sazna da ga je brat imenovao za jedinog staratelja njegovog sina Patrika (Lukas Hedžiz). Uzima slobodne dane i nerado se zapućuje u Mančester na moru da bi se starao o Patriku, energičnom 16–godišnjaku. Primoran je da se suoči sa prošlošću koja ga je razdvojila od supruge Rendi (Mišel Vilijams) i zajednice u kojoj je rođen i odrastao. Čovjek koji je bio spona i držao njihovu porodicu na okupu više nije među njima pa Li i Patrik s poteškoćama pokušavaju da se naviknu na svijet bez njega.

 

Snimljen iz dva kadra, istovremeno u dva različita dijela grada, “Posljednji poziv” je film u realnom vremenu, na podijeljenom ekranu, koji prikazuje dvije strane pogrešnog telefonskog poziva koji ima potencijal da spasi jedan život. TV CINEMAX, srijeda, 31. avgust 2022. godine u 20.00 časova.

“Posljednji poziv” prati suicidalnog alkoholičara na dan godišnjice smrti njegovog sina. Kada pokuša da pozove dežurnu službu za krizne situacije, pogrešan broj ga spoji sa samohranom majkom koja noću radi kao čistačica na lokalnom državnom fakultetu. Oba lika pratimo na podijeljenom ekranu u realnom vremenu, tokom razgovora koji će im promijeniti živote.

 

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!