m:tel IPTV: filmski naslovi po vašem izboru!

U subotu 2. marta 2024. godine pravo je vrijeme da u udarnom terminu u 20.00 časova pogledate sjajnu komediju, film “Sjevernjačka utjeha” na TV kanalu HBO.

Izvor fotografije: HBO

Veterana specijalnih jedinica, uštogljenu preduzetnicu, influenserku s pola miliona pratitelja i nesposobnog instruktora spojio je vrhunski kurs razbijanja straha od letenja. Posljednji izazov kursa je iskustveni let od Londona do Islanda, koji na kraju postane užasno mučenje. Izgubljeni na Islandu, smrznuti i prestravljeni, moraju pronaći način da se suoče sa svojim strahovima i sarađuju kako bi raširili svoja krila… i poletjeli.

Nakon što su brutalno napali dvije mlade žene, bjegunac iz zatvora i njegova banda slučajno se sakriju u vikendicu koja pripada roditeljima jedne od žrtava. Roditelji smišljaju strašnu taktiku kako bi osvetili svoje dijete…
Preporučujemo akcionu dramu “Posljednja kuća nalijevo”, u nedjelju 3. marta u 16.00 časova na Pink Thriller kanalu.

Izvor fotografije: Pink Thriller

Priča koja istražuje koliko je daleko dvoje roditelja spremno ići kako bi se osvetili sociopatima koji su naudili njihovom djetetu. U noći kada stignu u udaljenu kuću na jezeru Kelingvud, Meri i njenu prijateljicu Pejdž otmu psihopatski bjegunac iz zatvora Krejg i njegova banda: poremećena djevojka Sedi, sadistički brat Frensis i bespomoćni sin Džastin. Nakon što bude ostavljena da umre, Meri će preživjeti jedino ako se uspije vratiti roditeljima…

Hana je tinejdžerka. Od svojih vršnjakinja razlikuje se po tome što posjeduje snagu, izdržljivost i domišljatost vojnika, koje je stekla živeći s ocem, bivšim CIA-inim agentom, u Finskoj divljini. Pogledajmo avanturistički film “Hana” na TV 1000 u ponedjeljak 4. marta u 21.00 čas.

Izvor fotografije: TV 1000

Njen način života potpuno se razlikovao od uobičajenih tinejdžera, vaspitanje i obrazovanje bili su usmjereni ka tome da od nje naprave savršenog ubicu. Prekretnica njenog mladenačkog života bila je izrazito upečatljiva; otac je poslao u svijet da izvrši zadatak te Hana neopaženo putuje Evropom izmičući agentima koje je za njom poslala okrutna obavještajna agentica koja i sama ima svoje tajne (Kejt  Blančet). Približavajući se svojoj konačnoj meti, Hana se suočava sa zapanjujućim otkrićima o svom životu te neočekivanim pitanjima o svojoj humanosti.

Televiziski kanal FilmBox Extra zakazuje druženje uz istorijsko i dramsko ostvarenje “Detroit”, u srijedu 6. marta 2024. godine od 21.00 čas.

Izvor fotografije: FilmBox Extra

Dvije noći nakon što je izbila pobuna u Detroitu 1967. godine, izvještaj o pucnjavi podstaknuo je lokalnu i državnu policiju da zauzmu jednu od zgrada motela Alžirs. Do jutra su vatrenim oružjem ubijena trojica nenaoružanih mladića, a još je nekolicina muškaraca i žena brutalno pretučena…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.