m:tel IPTV: Filmski i dokumentarni program po vašem izboru

Ako razmišljate kako u svom domu provesti nadolazeće večeri, sigurno nećete pogriješiti uz filmsku ponudu m:tel IPTV-ja.

Svojeglava detektivka u filmu „ U tami“ radi na dva dosad najteža slučaja u svojoj karijeri. Ovaj britanski kriminalistički film na programu je u nedjelju, 25.7. u 23:00 časova na TV AXN.

Svojeglava detektivka radi na dva dosad najteža slučaja u karijeri koji će je staviti na veliko iskušenje, kao osobu, ali i kao profesionalku. A sve se to zbiva baš u trenucima kade se sprema da postane majka. Scenario je napisao dobitnik filmske nagrade BAFTA Deni Broklehurst, prema knjigama autora bestselera Marka Bilindžema.

Film “Čovjek sa željeznim šakama” sa Raselom Krouom u glavnoj ulozi je fantastičan akcioni film. Možete ga pogledati u ponedjeljak, 26.jula u udarnom terminu u 20:00 časova na TV Pink Premium.

Ratnici u 19. vijeku se moraju udružiti protiv zajedničkog neprijatelja.  Ovo je jedna od scenarističkih poruka, s tim da su režiseri odlučili da snime ovaj žestoki borilački film u Šangaju, kako bi utisak koji ostavlja bio što stvarniji i uvjerljiviji.

Triler-drama “Dijete 44”prvi je dio trilogije čija je radnja smještena u Sovjetski savez 1952. Godine. Od filmske javnosti ovo je hvaljena ekranizacija političkog trilera Toma Roba Smita koji je osvojio 17 književnih nagrada! CineStar TV1, utorak, 27.7. u 21:00 časova.

U vrijeme najvećih paranoja, strogog obrazovnog sistema i jakog djelovanja tajne policije, bezbrižnu svakodnevicu zemlje koja se hvali kako u njoj nema kriminala uzdrmaće krvavi zločini serijskog ubice poznatog pod nadimkom Rostovski koljač. Ovo je prvi dio napete trilogije čija je radnja smještena u Sovjetski savez 1952. godine.

Druga polovina prve sezone dokumentarnog serijala “Aljaska: Nova generacija” kroz 14 novih, jednočasovnih epizoda od 29. jula, četvrtkom u 22:00 časova, nastavlja da nam pripovjeda o surovom životu u ledenom carstvu na sjeveru planete. Junaci serijala su pripadnici nove generacija stanovnika na Aljasci, koji odlučuju da igraju po svojim pravilima. Samo na National Geographic kanalu.

U nastavku, producentska ekipa, koja potpisuje i serijal “Život ispod nule”, prikazuje sljedeću generaciju tragača za slobodom. Međutim, junaci serijala uvučeni su u trku s vremenom, jer prva hladna zima nema milosti. Pronaći suva drva za ogrjev, obaviti žetvu siromašnih usjeva i pripremiti zemlju za narednu sjetvu – samo su neki od izazova sa kojima se susreću osvajači neukrotive sjevernoameričke divljine.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.