m:tel IPTV – filmovi po vašem ukusu!

Mel Gibson tumači glavnu ulogu u akcionom trileru, filmu “Panama”, u nedjelju 5. februara u 21.00 časova na UNA TV.

Izvor fotografije: UNA TV

Muškarac unajmljuje bivšeg marinca da otputuje sa njim u Panamu kako bi sklopio dogovor o oružju. U tom procesu on se uključuje u invaziju SAD-a na Panamu i uči važnu lekciju o pravoj prirodi političke moći…

Nedjelja, 5. februara definitivno je rezervisana za dobre filmove.  U 22.40 časova na programu je sjajan meksički film, dramsko ostvarenje “Novi poredak” na Televiziji Republike Srpske u 22.40 časova.

Izvor fotografije: RTRS

U ovoj začaranoj, napetoj drami, raskošno vjenčanje više klase pokvari se u neočekivanom ustanku klasnog rata koji ustupa mjesto nasilnom državnom udaru. Prikazan očima simpatične mlade nevjeste i slugu koji rade za – i protiv – njezine bogate porodice, nagrađivani film “Novi poredak” bez daha prati slom jednog političkog sistema dok mučnija zamjena izvire za njim.

Vrijeme je za dobru komediju. U srijedu  8. februara 2023. godine na TV Prva uživajte u laganom zapletu u filmu “Željna slobode” u večernjem terminu u 23.15 časova. Uloge: Mendi Mur, Metju Gud, Mark Harmon.

Izvor fotografije: TV Prva

Za vrijeme diplomatske posjete Evropi, Ana uspijeva da nagovori oca na “jednu noć slobode”, bez nadzora, bez tajnih službi i tjelohranitelja. Ipak, zaštitnički nastrojeni otac ne može toliko da rizikuje, i zabranjuje takav izlazak. Ana ipak odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i bježi od očeve svite. Upoznaje zgodnog Britanca Bena u koga se, gotovo na prvi pogled zaljubljuje. Ana ne zna da je izabranik njenog srca takođe tajni agent koji radi za njenog oca…

Film “Slučaj Bader Majnhof” pogled je na njemačku terorističku grupu, koja je organizovala bombaške napade, pljačke, otmice i atentate kasnih 1960. i 1970-ih sa ciljem da se bori protiv zapadnog imperijalizma i zapadnonjemačkog establišmenta. TV HBO, četvrtak, 9. februar u 23.10 časova.

Izvor fotografije: HBO

Nemačka 1970-ih: ubistveni bombaški napadi, prijetnja terorizmom i strah od unutrašnjeg neprijatelja ljuljaju same temelje još uvijek krhke njemačke demokratije. Radikalizovana djeca nacističke generacije koju predvode Andreas Bader, Ulrike Majnhof i Gudrun Enslin vode nasilni rat protiv onoga što smatraju novim licem fašizma: američkog imperijalizma koga podržava njemački establišment, u kojem mnogi imaju nacističku prošlost. Njihov cilj je da stvore humanije društvo, ali upotrebom nehumanih sredstava ne samo da šire teror i krvoproliće, već gube i sopstvenu ljudskost. Čovjek koji ih razumije je i njihov lovac – šef njemačke policije Horst Herold.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.