m:tel IPTV – filmovi po vašem izboru!

Subota, 11. jun, u 17.56 časova na Pink Premium kanalu, idealan popodnevni termin za uzbudljivu krimi-dramu „U igri“, u kojoj novinar i njegova partnerka otkrivaju zavjeru zastrašujućih razmjera.

Napeti triler o kongresmenu i novinaru upletenima u u dva naizgled nepovezana slučaja brutalnih ubistava. Rasel Krou tumači Kola MekKofrija, iskusnog novinara koji postane opsjednut rješavanjem tajanstvenog ubistva u političkim krugovima.

Film „Misija: Bijela kuća“ na TV AXN donosi nam još jedan uzbudljivi akcioni triler o policajcu , zarobljenom u Bijeloj kući koji rizikuje život kako bi spasio kćerku i izvukao predsjednika iz šaka hladnokrvnih terorista. Nedjelja, 12. juni, u 18.20 časova.

Policajac Džon Kol  upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom predsjednika SAD. Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim trenucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne jedinice. Usljed haosa koji će prouzrokovatiti pad vlade i u trci s vremenom, Kol postaje jedina nada za spas predsjednika, svoje kćerke, ali i čitave zemlje.

Poslan na mjesto zločina na kome je u toku pljačka banke, policijski detektiv Kit Frejžer (Denzel Vašington) nada se da će uhapsiti prepredenog pljačkaša (Klajv Oven), kako bi na taj način dobio unapređenje. U filmu „Čovjek iznutra“, na TV HBO u utorak, 14. juna, u 22.10 časova.

Djelo režisera Spajka Lija, scenariste Rasela Gevirca i u produkciji dobitnika nagrade Američke akademije filmske umjetnosti Brajana Grazera, „Čovjek iznutra“ je priča o žestokom policajcu, detektivu Frejžeru (dobitnik nagrade Američke akademije filmske umetnosti Denzel Vašington), koji se nadmudruje sa lukavim pljačkašem banke Daltonom (Klajv Oven, glumac nominovan za nagradu Američke akademije filmske umjetnosti), u napetoj drami o taocima. Dok se opasna igra mačke i miša zahuktava, pojavljuje se džoker: Medlin (dobitnica nagrade Američke akademije filmske umetnosti Džodi Foster), moćnica sa skrivenim planom koja unosi još veću nestabilnost u inače nestabilnu situaciju.

Film „Pijani od ljubavi“ osvojio je u Kanu nagradu za režiju, a na TV CINEMAX ga možete pogledati u četvrtak, 16. juna, u udarnom terminu od 20.00 časova.

Bari Egan (Adam Sendler), direktor u kompaniji koja proizvodi originalne kozmetičke proizvode, živi sa sedam sestara koje ga oduvijek zlostavljaju, zbog čega je ostao sam i nikada se nije zaljubio. Ispunjen gnjevom i nasiljem, on umije da bude veoma ljubazan spolja, dok je iznutra na ivici pucanja. Stvari se mijenjaju kada upozna Lenu Lenard (Emili Votson), simpatičnu, strastvenu ali misterioznu ženu koja ga zamoli da se pobrine za njen pokvaren automobil. Tako počinje njegovo romantično putovanje. Scenarista i režiser Pol Tomas Anderson, koji je dvaput nominovan za Oskara, 2002. godine je osvojio nagradu u Kanu za režiju ove popularne nekonvencionalne komedije. Filip Simor Hofman i Luis Guzman takođe glume u ovom filmu.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!