m:tel IPTV: filmovi i serije po vašem izboru

Denzel Vašington ponovo u ulozi Roberta Makola, penzionisanog marinca i nekadašnjeg špijuna Odbrambene obaveštajne agencije u filmu „Pravednik 2“. Pink Action, subota, 15. 7. u 19.00 časova.

Izvor fotografije: Pink Action

Ako imate problem i nemate kome da se obratite, Robert Makol će pomoći – on je pravednik. Makol je pomagao napaćenima, izrabljivanima i potlačenima donoseći im nepokolebljivu pravdu. Ali, kad njegova opasna prošlost udari zastrašujuće blizu kuće, biće mu potrebne sve vještine i umijeće koje posjeduje da bi riješio stvar. Ovoga puta se mora suočiti licem u lice s obučenim ubicom koga ništa neće spriječiti da ga uništi.

Student Sigmunda Frojda pomaže detektivu u istragama najgorih zločina u Beču 1906. godine. Pratite izuzetno gledanu seriju “Bečka krv” na TV Epic Drama. Novi zaplet pogledajte u novoj epizodi u nedjelju, 16. 7. u 21.00 časova.

Izvor fotografije: Epic Drama

Serija je snimljena na lokacijama u Beču, a prati priču o Maksu Libermanu, briljantnom mladom engleskom učeniku slavnog psihoanalitičara Sigmunda Frojda. Nakon susreta s Oskarom Rajnhartom, inspektorom koji se muči s neobičnim slučajem, pristaje da mu pomogne kako bi istražili niz čudnih i uznemirujućih ubistava…

Film “Djevojke iz snova“ je priča o snovima, slavi i visokoj cijeni uspjeha u nemilosrdnoj muzičkoj industriji. TV 1000, ponedjeljak, 17. jul u 13.50 časova.

Izvor fotografije: TV 1000

Ova priča o snovima, slavi i visokoj cijeni uspjeha u nemilosrdnoj muzičkoj industriji počinje šezdesetih godina prošlog vijeka. Efi, Lorel i Dina ne očekuju da će uskoro otkriti šta se događa kada se ostvare najluđi snovi. Njih je na lokalnom takmičenju talenata otkrio ambiciozni menadžer Kurtis Tejlor Junior, i dobile su priliku koja se ukazuje jednom u životu: da nastupaju kao predgrupa popularnom pjevaču Džejmsu Tanderu Erliju da bi potom pretvorene u nezaustavljivu muzičku senzaciju sa mnogo hitova i dovedene pod svjetlost reflektora …

Dvojica razmaženih momaka žive svako sa svojim samohranim roditeljem. Njihovi roditelji će se zaljubiti jedno u drugo, čime će momci postati braća. U filmu “Luda braća” na TV HBO 2 u četvrtak, 20. 7. u 21.20 časova.

Izvor fotografije: TV HBO

Vil Ferel i Džon C. Rajli, koji su posljednji put glumili zajedno u megahitu „Riki Bobi: legenda brzine”, sada glume u „Ludoj braći”, u režiji Adama Majeka .

U „Ludoj braći”, Ferel tumači ulogu Brenana Hafa, povremeno zaposlenog trideset devetogodišnjaka koji živi sa svojom majkom, Nensi (Meri Stinburgen). Rajli tumači ulogu Dejla Dobek, vječito nezaposlenog četrdeset jednogodišnjaka koji živi sa svojim ocem, Robertom (Ričard Dženkins). Kada se Robert i Nensi vjenčaju i počnu da žive zajedno, Brenan i Dejl bivaju prinuđeni da takođe žive zajedno kao braća. Kada njihovo samoljublje i agresivna ljenost zaprijete da rasture porodicu, ova dvojica sredovječnih, nezrelih, pretjerano izraslih dječaka će sastaviti ludački, detaljni plan da pomire svoje roditelje.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet