m:tel IPTV-filmovi i serije po vašem izboru

Fantastična komedija, garnirana dobrom muzikom i dramskim elementima, glavne su karakteristike filma novije produkcije “Ave, Cezare”, na Pink Movies u subotu, 17. decembra 2022. godine u jutarnjem terminu u 09.00 časova.

Ovaj inventivni film braće Koen, odvodi publiku u komičnu potragu za zločincem uz neočekivani humor i dramu iza kulisa filmske industrije. Radnja je smještena u posljednje dane holivudskih ‘zlatnih godina’, period kad je glamurozna fasada filmske industrije počela pokazivati pravo lice…

TV kanal Superstar TV preporučuje seriju “Šetnja sa lavom” koju možete pratiti premijerno od subote 17. decembra 2022. godine od 21.00 časova.

Serija se bavi stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom. Govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovjekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te se u zavisnosti od toga čime se hrani, čovjek preobražava ka zvijeri ili ka anđelu.

Brza i urnebesna priča prati glavne likove koji su Bata, izuzetno darovit i obrazovan ali neafirmisan filmski reditelj koji jedva sastavlja kraj sa krajem i Una,  najpoznatija TV voditeljka i zaštitno lice veoma popularne, senzacionalističke, komercijalne televizije kada im se putevi ukrste…

 Uloge tumače: Andjelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Andrej Šepetkovski,Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović , Slobodan Ćustić, Marko Gvero, Jovan Jovanović, Stefan Bundalo

Avanturistički film “Američka draga” je britansko-američka koprodukcija. Četvrti film nagrađivane britanske režiserke Andree Arnold hrabar je uvid u subkulturu mladih američkih marginalaca baziran na stvarnom iskustvu. Televizija Republike Srpske, nedjelja, 18.12. u 22.40 časova.

Film prati Star, tinejdžerku iz problematične porodice, koja pobjegne sa putujućim trgovcima koji putuju američkim Srednjim zapadom i od vrata do vrata prodaju pretplatu na časopise. Američka draga je dinamična, lirska odiseja u kojoj grupa razuzdanih adolescenata putuje srednjezapadnom Amerikom baveći se prodajom časopisa. Zasićena teškim životom, mlada Star bježi od svoje disfunkcionalne porodice i pridružuje se grupi mladih putujućih trgovaca. Tu se zaljubljuje u Džejka…

Zasnovan na istinitoj priči, film “Kralj Ričard: Prednost u igri” prati putovanje Ričarda Vilijamsa (Vil Smit), odlučnog oca, ključnog za podizanje dvije najtalentovanije sportistkinje svih vremena, koje će zauvijek promijeniti tenis. TV HBO 2, srijeda, 21.12.2022. godine u 16.35 časova.

Zasnovan na istinitoj priči koja će inspirisati svijet, “Kralj Ričard: Prednost u igri” prati putovanje Ričarda Vilijamsa, najzaslužnijeg za uspon dvije najtalentovanije sportistkinje svih vremena. Dvostruko nominovan za Oskara, Vil Smit igra Ričarda, dok film režira Reinaldo Markus Grin. Vođen jasnom vizijom njihove budućnosti i uz pomoć neuobičajenih metoda, Ričard ima plan koji će Venus i Serenu Vilijams odvesti sa ulica Komptona, u Kaliforniji, pravo do svjetske scene kao legende. Duboko dirljiv film ističe moć porodice, upornosti i nepokolebljivog vjerovanja kao sredstva da se postigne nemoguće i da se zadivi svijet.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.