m:tel IPTV- filmovi i serije po vašem izboru

Televizijski kanal TV 1000 nam je za subotu, 6. avgusta, u terminu od 21.00 čas priredio sjajno ostvarenje – romantičnu dramu “Žena kojoj sam čitao”, u kojoj se usamljeni petnaestogodišnjak upušta u zabranjenu vezu sa starijom ženom

Ova izuzetna priča o vezi tinejdžera i starije žene nastala je prema višestruko nagrađivanom romanu njemačkog pisca, Bernharda Šlinka. Kejt Vinslet, engleska glumica koja u filmu tumači Hanu Šmic, nagrađena je Oskarom u kategoriji najbolje ženske glavne uloge. 

Nakon što izađe iz zatvora, mlad čovjek nevoljno kreće na putovanje sa otuđenim ocem da raspu majčin pepeo u jedno zabačeno jezero u Irskoj. Na ovom zajedničkom putovanju, rane iz prošlosti će polako početi da zarastaju. U filmu “Kraj kazne”, na TV CINEMAX, u ponedjeljak, 8. avgusta, u 18.20 časova

Nakon što ostane udovac, Frenk Fogl nevoljno kreće na putovanje da ispuni posljednju želju svoje supruge i raspe njen pepeo u zabačeno jezero u Irskoj, kao i obećanje da će na taj put povesti njihovog otuđenog sina, Šona. Kada Šon izađe iz zatvora, posljednja stvar koja mu pada na pamet je put u inostranstvo sa otuđenim ocem. Potreban mu je novi početak u Kaliforniji. Međutim, kada njegovi planovi za putovanje propadnu, on nerado prihvati očevu ponudu, pod uslovom da mu plati kartu za zapadnu obalu i da više nikada u životu ne moraju da se vide. Ali, uz krajnje neobičnu irsku sahranu, susret sa starom simpatijom, upoznavanje lijepe autostoperke i još mnogo neriješenih problema, ovo putovanje postaje mnogo zanimljivije nego što su otac i sin očekivali.

Treća sezona krimi-drame “Šifra zločina”, koju premijerno gledamo od 9. avgusta radnim danima u 20.00 na FOX kanalu, počinje vremenskim skokom. Nakon što su uspjeli da rasture terorističku organizaciju “Sandstorm”, čiji je glavni cilj bio da po svaku cijenu okončaju korupciju u SAD, bez obzira na ljudske živote, Džejn i Kurt su se vjenčali i odselili u Kolorado, gdje su započeli novi život. Poslije 18 mjeseci, novopečeni supružnici prinuđeni su da prekinu produženi medeni mjesec i vrate se u akciju.

Veler ponovo okuplja članove svog starog Ef-Bi-Aj tima, koji su u međuvremenu, takođe, krenuli svako svojim putem, kako bi se suočili sa novom prijetnjom. Na Džejninom tijelu su se pojavile nove zagonetke u vidu tetovaža, koje moraju da se riješe. Da stvar bude još komplikovanija, u zavjeru je umiješan je i Džejnin biološki brat Roman, bivši član “Pješčane oluje”.

U filmu “Dadiljini dnevnici”, vidjećemo da posao dadilje, odnosno kućne pomoćnice i nije baš toliko lak, kako se čini na prvi pogled. TV HBO, četvrtak, 11. avgusta, u 20.00 časova

Poslije završenog fakulteta, djevojka počinje da radi kao dadilja u bogatoj njujorškoj porodici. Smještena u njihovom domu, mora da se izbori s njihovom disfunkcionalnošću, novom romansom i s razmaženim derištem o kome vodi brigu.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!