m:tel i Logosoft vas pozivaju na kurs osnova programiranja

Uz našu pomoć naučite pisati kod pomoću C# programskog jezika

Nakon određenog vremena, ponovo se vraćamo u učionicu. U ponedjeljak, 11. oktobra, započinjemo naš novi kurs „Programming in C#“.

Kurs je namijenjen početnicima, što znači da će naš glavni zadatak biti da zajedno naučimo kako pisati kod pomoću C# programskog jezika, te da steknemo osnovno znanje i temelje za sljedeće korake učenja programiranja. Na ovom kursu ćemo naučiti nešto više o C# i .NET, njihove osnovne i najbitnije dijelove, a usvojićemo i znanja koja su primjenjiva i na druge programske jezike.

C# je jedan od najpopularnijih programskih jezika danas, što ga čini jako privlačnim i dobrim izborom za početak. C# i .NET se danas mogu koristiti za razvoj različitih stvari, uključujući backend rješenja, mobilne aplikacije, desktop aplikacije, IOT rješenja, razvoj igara, kao i za razvoj enterprise softverskih rješenja. Sa znanjem C#, koje ćete ponijeti sa sobom s ovog kursa, otvarate vrata kao programer sa solidnim temeljima na tržištu rada.

Pored specifičnih tema u vezi sa C# i .NET, na ovom kursu ćemo pokriti i sve bitne aspekte programiranja koji su primjenjivi i na druge moderne programske jezike (posebno na jezike za objektno orijentisano programiranje).

Cijena kursa iznosi 700 KM uz PDV, a prijaviti se možete do 8. oktobra 2021. godine, putem e mail adrese ict@mtel.ba.

Više informacija o kursu potražite ovdje.