m:tel i Infobip unapređuju poslovne procese biznis korisnika

U Banjaluci u prostorijama kompanije m:tel održana prezentacija savremenih komunikacijskih rješenja za poslovne korisnike

U četvrtak, 7. marta 2024. godine, u TK centru kompanije m:tel u Banjaluci održano je predavanje o uslugama koje kompanija m:tel nudi svojim biznis korisnicima u saradnji sa vodećom regionalnom IT kompanijom Infobip, koja omogućava najsavremenija IKT rješenja za unapređenje komunikacije biznis sektora sa klijentima.

U današnjem brzom, digitalno vođenom svijetu, direktni marketing je moćna strategija za direktnu komunikaciju kompanije sa svojim klijentima ili onima koji će to tek biti. Upravo to je i razlog što je kompanija m:tel odlučula da svojim poslovnim korisnicima ponudi usluge iz bogatog portfolija IKT rješenja koji nudi Infobip.

Povodom održane prezentacije direktor prodaje kompanije m:tel, Miloslav Parezanović izjavio je sljedeće: “Kao lider u telekomunikacijama, m:tel pažljivo bira svoje partnere, a Infobip pruža izvanredne alate za unapređenje poslovnih procesa kao i komunikacije s klijentima. Ovi inovativni alati su dostupni putem naših usluga, omogućujući našim biznis korisnicima da što bolje i uspešnije dosegnu svoju ciljnu publiku i ostvare konkurentsku prednost na tržištu. Zato s ponosom želim podeliti s vama mogućnost korišćenja Infobip usluga putem naše kompanije i usluga namenjenih za biznis rešenja. Radujemo se budućim uspešnim partnerstvima i zajedničkom ostvarivanju poslovnih ciljeva”.

Infobipova komunikacijska platforma i usluge za poslovne korisnike mogu doprijeti do gotovo 7 milijardi korisnika u više od 190 zemalja. Time je omogućena besprijekorna mobilna komunikacija poslovnih subjekata s njihovim krajnjim korisnicima – na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze.

“Vrhunsko korisničko iskustvo je postalo ključnim dijelom poslovnog uspjeha, kako na globalnom tako i na domaćem tržištu. Svjesni toga i važnosti ulaganja u IKT rješenja za uspjeh poslovnih korisnika, ponosni smo na naše partnerstvo s m:tel-om kroz koje kompanije imaju pristup širokom portfelju komunikacijskih kanala i rješenja. Infobip kontinuirano ulaže u inovativna komunikacijska rješenja i unapređenje svoje platforme kako bi omogućio kompanijama iz različitih industrija da stvore bolje iskustvo za svoje korisnike”, izjavio je ovim povodom direktor telekomunikacijskih rješenja Infobipa, Andrija Mišković.

A ukoliko i vas interesuje kako putem ove platforme možete unaprijediti vaše poslovanje, obratite nam se putem sajta www.mtel.ba,  u dijelu za poslovne korisnike popunite kontakt formu i zakažite sastanak ili pozovite 0800 50 300!