m:tel generalni sponzor 10. Jahorina Ultra Trail-a

Press konferencijom najavljen ovogodišnji Jahorina Ultra Trail od 27. do 28. jula 2024. godine

Na današnjoj press konferenciji u Olimpijskom centru Jahorina na kojoj su učestvovali: Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina, Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora OC Jahorina, Denis Šulić, ministar trgovine i turizma RS, Ljiljana Milić, zamjenica načelnika Opštine Trnovo i Stefan Ličina, šef Službe za odnose s javnošću kompanije m:tel, najavljen je novi, 10. po redu Jahorina Ultra Trail, kojeg svi ljubitelji trail trčanja sa nestrpljenjem očekuju. Najveće takmičenje ove vrste u Bosni i Hercegovini, za profesionalne i rekreativne trkače, održava se na stazama različitih dužina, u netaknutoj i veličanstvenoj prirodi.

Izvor fotografije: OC Jahorina/m:tel PR

Kompanija m:tel već dugi niz godina podržava sport i aktivno ulaže u njegov razvoj, zato ne čudi činjenica da ime kompanije s ponosom stoji i uz ovaj značajni sportski događaj. „Kao vodeći telekom operater u zemlji i regiji, prepoznajemo značaj sporta za zdravlje i dobrobit zajednice. Ulaganjem u sportske manifestacije poput Jahorina Ultra Traila, želimo motivisati sve generacije da se aktivno bave sportom i uživaju u blagodatima koje nam priroda pruža”, izjavio je na press konferenciji Stefan Ličina, šef Službe za odnose s javnošću kompanije m:tel. On je ovom prilikom posebno istakao i to da će se na stazi naći i predstavnik kompanije m:tel koji će se takmičiti rame uz rame sa ostalim takmičarima, pokazujući svoju posvećenost i sportski duh. “Ponosni smo što smo dio ove priče i što možemo doprinijeti organizaciji jednog ovako značajnog događaja. Jahorina Ultra Trail nije samo trka. To je festival sporta, prirode i prijateljstva”, naglasio je u svom obraćanju Ličina.

Izvor fotografije: OC Jahorina/m:tel PR

Jahorina Ultra Trail biće izazov za veliki broj prijavljenih učesnika koji će testirati svoje granice izdržljivosti povezujući se sa prirodom na način koji je danas, više nego ikada, neophodan. Posjetioce ove manifestacije očekuje i dobro poznati m:tel kutak u kojem neće nedostajati zabave i dobrog raspoloženja.

Vidimo se na Jahorini!