m:tel ekipa na BL polumaratonu

Čak 38 učesnika iz m:tel-a učestvuje u trkama ovogodišnjeg “Run&More weekend-a” od 02. do 04. juna 2023. godine u Banjaluci

Tim koji pobjeđuje, ove godine u velikom broju učestvovaće u različitim trkama šestog po redu “Run&More Weekend-a”. Čak 38 zaposlenih ove godine izaći će na startnu poziciju i trčati sa prijateljima, radnim kolegama, porodicom… Trčaće zbog sebe, zbog drugih, zbog svojih ličnih rekorda, prijateljstva, samopouzdanja, zbog zabave i druženja ali i zbog humanih razloga.

Trčanjem istražujemo sebe, svoje mentalne, fizičke i emotivne granice. Čemu se raduje, a od čega možda i strahuje pitali smo kolegu Milovana Tatića koji je trčao i na prvom BL polumaratonu. “Veliki povratak na scenu nakon višestruke povrede koljena, ali dalja borba sa strahom od novih povreda. Ali i pored svega, istovremeno se nadam i dobrom rezultatu”, priča nam Milovan.

Timski duh vodilja je ovogodišnjeg učešća u trkama kolega iz direkcije za finansije kompanije m:tel. Gorana Kosić, kojoj je ovo prvi polumaraton, kao i uostalom većini njenih radnih kolega, okupila je ekipu sa posla da se skupa prijave i trče,  te da budu uigran tim na stazi kao što su i u svakodnevnim radnim aktivnostima.

Sa Goranom i velikim timom iz m:tel-a trčaće i Vesna Labus kojoj su druženje sa kolegama i dobre životne navike na prvom mjestu. “Prijavila sam se zbog tima sa kojim trčim, a očekujem da ćemo se i dobro zabaviti. Ovo je takođe dobra vježba za pronalaženje vremena za nove dobre navike u životu prenatrpanom obavezama“, poručila je, pripremajući se za svoj novi izazov, Vesna.

Radan Mališ iz Foče je ultramaratonac koji će takođe trčati BL polumaraton. Da za trčanje nikad nije kasno, dokazao je kada je na nagovor sina počeo da trči u 53. godini, da bi za protekle četiri godine istrčao mnoge trke, zahtjevne staze i ultramaratone. Radan za sebe kaže da je trkač početnik pod stare dane, a da mu je trčanje iz provobitnog hobija preraslo u veliku ljubav i način života.

Ovaj nepobjedivi tim m:tel-a koji je već pobijedio činjenicom da se u ovolikom broju prijavio da podrži ovogodišnji BL m:tel polumaraton saglasan je u jednom, a to je da se nizanjem kilometara rađa osjećaj nepobjedivosti.  Kažu da će “Znoj nestati, a ostaće samo uspomene kako se kilometar po kilometar približavate tome da postanete nesalomivi!”

Kažu da se samopuzdanje nakon istrčanog maratona može prodavati – bili bismo milioneri. Zato se spremimo za start ili budimo uz sve naše timove, izađimo na ulice Banjaluke od 02. do 04. juna i bodrimo ih aplauzima, muzikom i osmjesima! Budimo dio festivala sporta, muzike i zabave.