m:tel donirao dostavno vozilo za potrebe Narodne kuhinje

U Mostaru je 7. februara 2023, kompanija m:tel uručila donaciju Eparhiji zahumsko-hercegovačkoj i primorskoj, a za potrebe Narodne kuhinje koja djeluje u okviru ove eparhije

Na molbu Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske za donaciju jednog dostavnog vozila za potrebe njihove javne kuhinje, a koje je uputilo na adresu m:tel-a, ova kompanija je odmah reagovala i realizovala navedenu donaciju.

Primopredaja vozila i uručenje ključeva upriličeno je ispred Vladičinog doma u Mostaru. U ime kompanije m:tel ovu donaciju je uručio Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel, a ključ je preuzeo Goran Gurović, uposlenik Narodne kuhinje Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.

Ovim povodom Milosav Parezanović je izjavio: „Srećni smo kada smo u prilici da darujemo. To je nešto što kompanija m:tel konstantno dokazuje i pokazuje svojim djelima, želeći da bude tu za sve kojima je potrebna“. On je naglasio da m:tel nije prvi put u Mostaru kako bi pružio podršku ovoj eparhiji. „Bili smo tu da im pomognemo u okviru akcije ’Niste sami, imate prijatelje’ donacijom paketa hrane i higijenskih proizvoda. Naši prijatelji iz Eparhije, iskazali su potrebu za jednim dostavnim vozilom za potrebe javne kuhinje koja djeluje u okviru Eparhije. Sa zadovoljstvom smo danas uručili ključeve ovog automobila koji će služiti plemenitoj svrsi. Jer, šta je plemenitije od ovoga što radi upravo Eparhija za svoje sugrađane širom ovog kraja.  Moje lično zadovoljstvo, a i cijele kompanije m:tel, jeste što nastavljamo da gradimo prijateljstvo sa Eparhijom zahumsko-hercegovačkom i primorskom, i na tome ćemo raditi i ubuduće“, izjavio je g. Parezanović.

Otac Duško Kojić, starješina Sabornog hrama „Svete trojice“ u Mostaru zahvalio je kompaniji m:tel i na ovoj donaciji, te naglasio da im donacija znači mnogo, ali i prijateljstvo koje Eparhija njeguje sa kompanijom m:tel. „Od m:tel-a smo uvijek imali podršku, kako u paketima hrane i higijenskih proizvoda, tako i u organizaciji našeg godišnjeg koncerta. Ono što je važno jeste to što znamo da je m:tel kompanija na koju možemo da se oslonimo i kojoj se uvijek možemo obratiti kada smo u potrebi“, rekao je otac Duško Kojić, te naglasio značaj donacije kada je u pitanju dostava hrane svima onima kojima je potrebna. Kako je rekao, korisnika Narodne kuhinje je trenutno 80.

U okviru svog društveno odgovornog poslovanja, m:tel želi biti iskren prijatelj i pružiti ruku podrške svima, a naročito kada su u pitanju ovakve i slične potrebe javnih kuhinja.