m:tel dio uspješnih MVNO priča

 Milan Aleksijević izvršni direktor za tehniku kompanije m:tel učestvovao na konferenciji Next Mobile Europe 2023

Next Mobile Europe 2023 je jedinstvena konferencija fokusirana na strategije i inovacije mobilnih operatera u Evropi. Od novih MVNO brendova do prilika kroz digitalne proizvode operatera, ova konferencija spaja ključne igrače na tržištu.

Konferencija je održana u Pragu 31. oktobra 2023. godine i okupila je veliki broj predstavnika telekomunikacionih kompanija iz Evrope.

Izvor fotografije: m:tel

Izvršni direktor za tehniku kompanije m:tel, Milan Aleksijević učestvovao je na konferenciji kao panelista na temu uspješnih evropskih MVNO priča. Fokus panela bio je usmjeren ka virtuelnim mrežnim operaterima kao „izazivačima“ na mobilnom tržištu. Aleksijević je u svom izlaganju govorio o besprekornim uslugama unutar matične mreže i u romingu, te uspostavljanju MVNO brenda na širem teritoriju koji će biti prepoznat kao ozbiljna i pouzdana alternativa tradicionalnim mobilnim operatorima.

U ime kompanije m:tel na konferenciji je prisustvovao i Dragan Mišić, direktor sektora za upravljanje strategijom, programima i projektima.

Učešće na konferncijama poput ove za m:tel znači nove mogućnosti, razmjenu iskustava i znanja, kao i priliku da pokaže svoj doprinos razvoju IT industrije.