m:SAT – fantastično rješenje za dodatnu zabavu, bilo gdje u BiH!

Nova ponuda donosi vam 30% popusta na pretplatu prva četiri mjeseca, gratis drugi TV priključak na Plus i Max paketu, a oprema i montaža iznose samo 0,99 KM.

Ukoliko ljeto provodite u svom omiljenom okruženju, bilo da ste u gradu ili na selu, nudimo vam fantastično rješenje za dodatnu zabavu. U okviru m:SAT satelitske televizije nećete propustiti nijednu važnu utakmicu, seriju, film ili program koji vas zanima.

Najkvalitetnijem TV sadržaju dodajte telefoniju i internet i iskoristite posebnu akciju – 30% popusta na mjesečnu pretplatu prva 4 mjeseca. Uz to, dobićete priključak i montažu odabranog paketa za 0,99 KM, a ukoliko se odlučite za Plus ili Max paket, drugi TV priključak je gratis.

I to nije sve! U okviru akcijske ponude, korisnici koji se odluče za m:SAT solo uslugu u mogućnosti su da odaberu jedan od televizora iz naše ponude na rate – Alpha TV po cijeni od 12,00 KM mjesečno ili Tesla TV za 11,50 KM mjesečno.

Ukoliko želite dodatno da se informišete, naručite m:SAT uslugu ili imate pitanje koji vam paket najviše odgovara, pozovite m:tel kontakt centar na  0800 50 905 ili posjetite mtel.ba.