Motorola telefoni dobijaju aplikaciju za veću produktivnost

Lenovo i Motorola predstavili su Smart Connect, revolucionarno softversko rješenje koje povezuje digitalne ekosisteme kako bi korisnicima omogućilo besprijekorno iskustvo rada na više uređaja.

Ovo rješenje je idealno za širok spektar korisnika, uključujući studente, poslovne ljude, gejmere i kreatore sadržaja, nudeći im mogućnost da neometano prelaze sa jednog na drugi kompatibilni uređaj.

Smart Connect eliminiše prekide koji se mogu javiti prilikom prelaska sa jednog uređaja na drugi, neprimjetno povezujući ključne uređaje poput telefona, tableta i kompjutera. Na taj način, korisnici mogu nastaviti tamo gdje su stali bez obzira na uređaj koji koriste, a što je najvažnije, nije im potrebno posjedovati uređaje koji rade na istom operativnom sistemu kako bi iskoristili prednosti ovog rješenja.

Neki od naprednih funkcionalnosti koje Smart Connect donosi uključuju:

  1. Cross Control: Omogućava korisnicima da rade na više uređaja koristeći jednu tastaturu i miša, sa glatkim prelazima kursora za neprekidno iskustvo rada. Na primjer, možete uređivati dokument na Lenovo kompjuteru, preuzimati sadržaj sa tableta i organizovati sastanke putem telefona, sve bez prekida.
  2. Swipe to Stream: Omogućava korisnicima da prebace aktivne aplikacije sa jednog uređaja na drugi jednostavnim potezom prsta. Na primjer, možete gledati video na tabletu i nastaviti gdje ste stali na kompjuteru.
  3. Notifications sync: Sinhronizuje poruke i notifikacije na svim uređajima kako biste uvijek bili informisani, bez obzira na uređaj koji koristite.
  4. Share Hub: Omogućava dijeljenje multimedijalnog sadržaja i fajlova između različitih uređaja. Na primjer, studenti mogu pristupiti i dijeliti velike fajlove preko povezanih uređaja, što je korisno za grupne projekte ili uređivanje video sadržaja.
  5. Smart clipboard: Eliminiše potrebu za slanjem slika mejlom tako što omogućava jednostavno dijeljenje sadržaja između uređaja.
  6. Instant hotspot: Omogućava transformaciju telefona u HotSpot za brzu i sigurnu internet konekciju tableta ili kompjutera bez potrebe za unosom lozinke.
  7. Webcam: Koristi kameru visoke rezolucije telefona kao web kameru za poslovne pozive ili strimovanje sadržaja, čak i prebacujući video pozive sa telefona na veliki ekran televizora za maksimalnu produktivnost.

Smart Connect donosi novo iskustvo i mogućnosti korisnicima, a uskoro će biti dostupan na bilo kom Lenovo kompjuteru sa Windows 10 ili novijim operativnim sistemom putem Microsoft prodavnice aplikacija, kao i na odabranim Lenovo tabletima i Motorola telefonima putem Google prodavnice aplikacija.