Motorola Razr 2023 imaće ogroman spoljašnji ekran

Preklopni telefon iz Motorola-e Razr 2023 postaviće novu ljestvicu u industriji kada su u pitanju ekrani uređaja.

Tipster Evan Blass objavio je rendere telefona Motorola Razr 2023. Po onome što je objavljeno čini se da je spoljni ekran rekordne veličine i da je potpuno zauzeo prednji dio uređaja.

Takođe, uočljiv je izrez za dvije kamere i LED blic na dijelu telefona.

Običnim telefonima čak i kako su postajali sve veći bilo je potrebno mnogo vremena da cijelu prednju stranu telefona pretvore u ekran, ali izgleda da preklopni telefoni mnogo brže idu ka tom cilju.

Ako se ovaj dizajn ispostavi kao realan, Motorola će difinitivno pobijediti konkurenciju kada je veličina spoljnog ekrana u pitanju.

Ranije je Oppo predstavio Find N2 Flip za globalno tržište i za sada je to zvanično preklopni telefon sa najvećim spoljnim ekranom. Postoje informacije da će Samsung Galaxy Z Flip 5, kada bude predstavljen kasnije ove godine, imati još veći ekran.

Motorola bi Razr 2023 trebalo da predstavi ove godine. Prvi preklopni pametni telefon u istoriji bio je model Razr koji je 1996. godine predstavila upravo kompanija Motorola.

Kompanija je u posljednje vrijeme već lansirala nekoliko unaprijeđenih Razr modela, a sada očekujemo najnoviji.

Motorola je prošle godine patentirala uređaj sa ekranom sa spoljne strane. To predstavlja novi izgled u kategoriji ovakvih telefona, jer se ekran savija oko uređaja i dobijamo telefon sa dva ekrana.