Motorola objavila tizer sa novim Razr sklopivim telefonom

Motorola je otkrila neke specifikacije ekrana svog novog preklopivog telefona Razr, za koji se navodi da će se zvati Razr Plus.

Šuška se da će Motorola ove godine lansirati ne jedan, već dva sklopiva telefona. Iako datum lansiranja nije poznat, Motorola je izašla u javnost i otkrila dio detalja o svom preklopnom ekranu, za jedan model Motorola Razr telefona.

Na Weibo platformi, Motorola je objavila teaser koji prikazuje obrise nadolazećeg preklopnog telefona. Navodi se da su u pitanju modeli Motorola Razr Plus i Motorola Razr Lite, ali nije jasno koji model ovaj teaser predstavlja, mada je objavljeno da se specifikacije odnose na model Plus.

Raniji izvještaj je sugerisao da će spoljni ekran jednog od Motorola preklopnih telefona imati kameru ispod ekrana, što ne odgovara viđenom na teaser-u.

Takođe, unutrašnji ekran Motorola Razr telefona bi mogao da ima izuzetno veliku brzinu osvježavanja. Preklopni telefoni sa 120 Hz brzinom već su dostupni, pa je moguće da Motorola nagovještava 144 Hz ekran na svom novom Razr preklopnom telefonu.

Korisnik @sunniton je na Weibo-u objavio sliku Motorola Razr Plus koju ranije nismo vidjeli. Na slici su dvije kamere na sjajnom poklopcu spoljnog dijela telefona. Međutim, sam ekran nije vidljiv, pa ćemo morati da sačekamo da saznamo više o specifikacijama ekrana.

Motorola Razr Plus će se pojaviti i na tržištima van Kine, a već je primijećen na platformama za sertifikaciju u zemljama kao što su Indija i Kanada. Međutim, umjesto originalnog naziva, ovaj novi preklopni telefon bi se mogao pojaviti na tržištu Indije i drugih zemalja kao Razr 40 Ultra. O novim preklopnim telefonima iz Motorola-e više informacija imaćemo u narednim danima.

Ranije je procurila informacija da će preklopni telefon Motorola Razr 2023 postaviti novu ljestvicu u industriji kada su u pitanju ekrani uređaja jer će ekran biti najveći do sada u oblasti sklopivih telefona.

Podsjećamo, telefone Motorola možete pronaći i u bogatoj ponudi kompanije m:tel.