Motorola Moto E32 stiže sa Helio G37 SoC-om i kamerom od 50MP

Motorola Moto E32s prvi put je predstavljena u junu u Indiji, a kompanija je sada lansirala i model Moto E32 u ovoj azijskoj zemlji, na osnovu kojeg možemo saznati karakteristike telefona.

Međutim, Moto E32 u Indiji nije isti onaj koji je najavljen u Evropi u maju, koji ima HD+LCD ekran sa 90 hercnim osvježavanjem, Unisoc T606 SoC procesor, trostruku kameru od 16MP i bateriju od 5.000 mAh.

Suštinski, na osnovu viđenog u Indiji, radi se o skoro pa istom modelu telefona kao što je Moto E22s, ali sa drugačijom glavnom kamerom.

To znači da “indijsku” Motorola-u Moto E32 dobijate sa Helio G37 SoC procesorom, 6.5-inčnim HD+ ekranom frekvencije osvježavanja 90Hz koji ima LCD tehnologiju i baterijom od 5.000 mAh, koja se puni kroz USB-C port na 10 W.

Pokreće ga Android 12, a Motorola obećava dvije godine bezbjednosnih apdejta za softver. Ipak, nije jasno koliko tačno to podrazumijeva Android apdejta.

Telefon ima 4GB RAM-a i skladište od 64GB. Tu je i microSD card slot koji pruća mogućnost za dodatno skladištenje podataka. Za fotografiju tu su tri kamere – primarna od 50MP sa pridruženom dubinskom od 2MP i prednjim senzorom od 8MP.

Ostatak nove Motorola-e Moto E32 uključuje čitač otisaka prsta sa strane, priključak za slušalice (3,5 mm) i vodootporni dizajn. Dolazi u dvije boje, kosmički crnoj i “ledeno” plavoj.

Procijenjena cijena je oko 130 evra i može se naručiti u Indiji preko Flipkarta i vodećih prodavaca.