Moj m:tel – Na brz i jednostavan način pratite i uređujte svoje m:tel usluge

Online mjesto kreirano samo za vas

Želite li na brz i jednostavan način da pratite i uređujete svoje usluge?

Potrebna vam je nova m:tel usluga, bez odlaska do m:tel prodajnog mjesta?

Za vas je onda pravo mjesto adresa moj.mtel.ba. Registracija je jednostavna – unosom mobilnog broja ili podataka sa računa.

Uz Moj m:tel portal ćete biti informisani o najnovijim aktuelnostima iz m:tel ponude, na vrijeme obavješteni o svim promjenama na vašem pretplatničkom računu, a u svakom trenutku moći ćete da zavirite u svoju mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, aktivirate dodatne TV pakete, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

Tu je i sekcija korisničke podrške u kojoj možete brzo rješiti problem koji imate, a podržane su sve vrste m:tel usluga za rezidencijalne korisnike: pretplata i dopuna brojevi, integrisane usluge, m:sat, fiksna telefonija, itd.

Ukoliko se još uvijek niste prijavili na svoj personalizovani m:tel kutak, učinite to već danas jer će vam proces registracije odnijeti samo nekoliko minuta vremena, a dugoročno donijeti mnoštvo prednosti i uštedu vremena.

Ako, volite organizovanost, preglednost i jednostavnost te smatrate da su to ključne karakteristike koje vam pomažu u svakodnevnim aktivnostima, doprinose uštedi vremena i boljoj produktivnosti, onda svakako u internet pretraživač unesite adresu moj.mtel.ba ili preuzmite aplikaciju putem Google, odnosno Apple prodavnice.