Moderan dizajn i moćne performanse – Xiaomi Redmi Note 13 Pro

Xiaomi na tržište lansira samo najbolje, a jedan od takvih je i telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro, koji možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

Ovaj uređaj stvoren je da ispuni vaše želje i bude vam podrška tokom cijelog dana.

Impresivne kamere, moćan procesor, vrhunski ekran… Kod telefona Xiaomi Redmi Note 13 Pro ništa nije “prosječno”.

Posjeduje 6,67” AMOLED ekran Full HD+ rezolucije 1080 x 2400 piksela, stope osvježavanja do 120 Hz, koji pruža ugodno korisničko iskustvo i svaki sadržaj čini još atraktivnijim i uzbudljivijim, iz kojeg god ugla da gledate. Na njemu je smještena prednja kamera od 16 MP, za snimanje savršenih selfija iz prvog pokušaja.

Izvor fotografije: Xiaomi

Na zadnjoj strani ovog fizički velikog uređaja nalazi se moćna trostruka kamera, sa glavnim senzorom od 200 MP, na koji se možete potpuno osloniti i u najbitnijih trenucima života. Nijedan mu neće promaći. Naprotiv, telefonom Xiaomi Redmi Note 13 Pro sačuvaćete svaku uspomenu u najljepšem svjetlu.

Glatak, fluidan rad omogućava 2,2 GHz Helio G99 Ultra Octo-Core procesor, u kombinaciji sa 256 GB prostora za skladištenje i 8 GB RAM-a, a dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem baterija od 5000 mAh.

Više informacija o ovom, ali i drugim telefonima iz bogate m:tel ponude koje možete platiti na rate, bez kamate, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.