Moćne performanse i moderan dizajn –  Honor X8A

Ljubitelje Honor telefona, ali i one koji se možda do sada nisu odlučivali za uređaje ove kompanije, ali bi voljeli da ih isprobaju, sigurno će obradovati vijest da vrhunski smartfon Honor X8A u m:tel-u sada mogu kupiti po sniženoj cijeni i još platiti na rate, bez kamate.

Riječ je o kvalitetnom modelu, modernog dizajna i moćnih performansi, koji može pratiti ritam modernog čovjeka. Dakle, uz Honor X8A uvijek ćete biti spremni za akciju, za sve poslovne zadatke, ali i beskonačnu zabavu.

Zahvaljujući debljini od samo 7,48 mm i težini od 179 g, ovaj telefon savršeno staje u svaku ruku, što ga čini vašim idealnim saputnikom.

Izvor fotografije: Honor

Vrhunskom glavnom kamerom od 100 MP lako ćete iz prvog pokušaja snimiti savršeno čiste fotografije, sa naglašenim detaljima, dok će selfi kamera od 16 MP ispuniti sva vaša očekivanja. Za svaki ovjekovječeni trenutak biće mjesta u vašem telefonu, koji posjeduje 6/128 GB memorije, što je za prosječnog korisnika i više nego dovoljno.

Honor X8A posjeduje veliki, 6,7-inčni ekran, opremljen HONOR Display Color Calibration tehnologijom, koji omogućava živopisne boje koje prijaju oku.

MediaTek-ov procesor zadužen je za fluidan rad i tokom zahtjevnih zadataka, poput igranja igrica, dok se na bateriju kapaciteta 4500 mAh uvijek možete osloniti, čak i ako planirate cio dan provesti u prirodi, gdje nemate mogućnoist punjenja.

Više informacija o ovom atraktivnom modelu potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.