Moćan i praktičan – Apple iPhone 11

Ako tražite pouzdan uređaj koji pruža vrhunske performanse, iPhone 11 je pravi izbor.

Ovaj model iz Apple ponude ima sve što biste poželjeli od telefona.

Jedna od glavnih prednosti ovog uređaja je sjajna kamera sa dvostrukim sočivom, koja uključuje i noćni režim, što omogućava kvalitetne fotografije i u lošim svjetlosnim uslovima.

Ultra širokougaona kamera snima četiri puta više prostora/scene od standardnog širokog objektiva, što je idealno za razne vrste fotografija. Portretni režim, koji kombinuje obje kamere, pruža mogućnost izrade kvalitetnih portreta ljudi, kućnih ljubimaca i objekata.

A13 Bionic 7 nm čip, zajedno sa trećom generacijom Neural Engine-a, omogućava brzo mašinsko učenje, što znači da je procesor sposoban da isporuči više od 1 bilion operacija u sekundi. Neural Engine je brži nego u prethodnim čipovima, što omogućava bržu i precizniju analizu fotografija i videa u realnom vremenu.

Trajanje baterije je još jedna prednost ovog telefona, koje je u rangu sa baterijom iPhone 12 modela. Tako da možete uživati u svim funkcijama ovog telefona tokom cijelog dana, bez brige o tome da li će se baterija isprazniti.

Ovaj moćni uređaj pruža pouzdanost, performanse i funkcionalnosti koje su potrebne svakome, uz pristupačniju cijenu. Izbor iPhone 11 telefona je definitivno sjajna odluka.

iPhone 11 možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.