Moć i elegancija – Honor X8a  

Honor X8a je jedan od onih telefona koji ne mogu proći nezapaženo.

Elegantan dizajn, u kombinaciji sa svjetlucavom pozadinom, daje mu dozu luksuza koja se ne viđa često i kojoj je teško odoljeti. Sa tim će se posebno složiti pripadnice nježnijeg pola, jer ovaj model može biti i savršeno praktičan i koristan modni detalj.

Što se tiče njegovih specifikacija, prvo ćemo pomenuti moćan trostruki sistem kamera na zadnjoj strani, sa glavnom kamerom od čak 100 MP, kojom i bez mnogo vještine možete snimiti profesionalne fotografije. I ljubitelji selfija biće oduševljeni telefonom Honor X8a, jer će uvijek moći da se oslone na prednju kameru od 16 MP, koja će ih predstaviti u najboljem svjetlu.

Još jedan adut ovog telefona je veliki, 6,7-inčni ekran, opremljen HONOR Display Color Calibration tehnologijom koja omogućava živopisne, realistične boje u kojima ćete uživati čak i tokom dugotrajnog neprekidnog korištenja.

Da sve funkcioniše bez greške pobrinuće se MediaTek-ov procesor, u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Tu je još i moćna baterija, kapaciteta 4500 mAh.

Dakle, radi se o telefonu koji korisniku zaista ima šta da ponudi, a koji u kompaniji m:tel možete kupiti po pristupačnoj cijeni i još platiti na rate.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.